0546-578888 info@oh-marketing.nl

ALLE SOORTEN BELETTERING.

Laat zien wie je bent door gebruik te maken van belettering. Gevelreclame, pandbelettering, reclameborden, spandoeken, stickers, magneetplaten en roll-upbanners zijn slechts enkele vormen van belettering die bijdragen aan je zichtbaarheid. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom belettering?

Gezien worden is belangrijk. Maar hoe draagt belettering daar aan bij? Het antwoord is simpel: als je iets maar vaak genoeg ziet, ga je het vanzelf onthouden. Wanneer mensen jouw bestickerde auto zien rijden, langs jouw beletterde pand fietsen of jouw spandoek zien hangen dan gaan ze je herkennen.
Op deze manier werkt belettering voor jouw zichtbaarheid.

Belettering Alpine

Ontzorgen.

Heb je zelf een idee over belettering? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Dan is OH je ideale partner. Wij helpen je van begin tot eind. Wij geven advies, denken mee in het ontwerp en regelen de belettering. Wij plakken niet zelf maar hebben partners op alle gebieden zodat we je op elk gebied de beste kwaliteit kunnen garanderen. Onze leveranciers plakken in hun eigen hal of bij jou op locatie.

veelgestelde vragen.

Welke mogelijkheden bieden jullie op het gebied van belettering?
Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je realiseren. Enkele voorbeelden zijn:
  • Autobelettering
  • Roll-up banners
  • Stickers
  • Cheques
  • Beachflags
  • Magneetplaten
  • Pandbelettering

Heb je zelf een idee? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Beplakken jullie zelf?

Nee, belettering besteden wij uit aan een van onze leveranciers. Op elk gebied van belettering hebben wij onze eigen leveranciers waar wij al jaren mee samenwerken. Zij plakken in hun eigen hal of bij jou op locatie. Wat wij wel doen is de begeleiding van het hele proces. Van advies en ontwerp tot het eindproduct. Wij controleren het eindproduct ook altijd zelf voordat deze naar jou gaat. Op die manier kunnen wij altijd onze kwaliteit garanderen en kun jij doen waar jij goed in bent!

Ik weet niet precies wat ik wil. Geven jullie ook advies?

Ja! Hoewel wij de producten niet in eigen huis beplakken, weten we wel heel goed wat de mogelijkheden zijn en ook wat niet kan. Wij kunnen je van A tot Z adviseren en denken graag met je mee. We kijken wat past bij jouw bedrijf en wat aansluit bij je doelgroep. 

Neem gerust contact met ons op om eens samen te sparren over de mogelijkheden. 

Waar moet ik rekening mee houden als ik mijn auto wil laten bestickeren?

Wanneer je je auto laat bestickeren moet deze minimaal 24 uur van te voren binnen staan. Laat je de auto bij onze beletteraar bestickeren? Dan moet je auto 24 uur van tevoren bij hem staan. De auto moet zo’n lange tijd van te voren binnen staan zodat het metaal van de auto op de juiste temperatuur is zodat de lijm van de folie goed kan hechten. 

Als de bestickering klaar is mag je je auto de eerste 2 weken niet wassen. Anders kan de lijm niet goed hechten aan de auto en kan de lucht er niet goed onder wegtrekken. 

Leveren jullie ook aan particulieren?

Nee, wij leveren alleen aan zakelijke klanten en doen alleen zakelijke beletteringen.

Onze werkwijze.