0546-578888 info@oh-marketing.nl

ONLINE MARKETING CAMPAGNES.

Wil je een nieuw product of dienst in de markt zetten? Of heb je een tijdelijke actie die gepromoot moet worden? Start met een (online) marketing campagne! Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van marketing en vormgeving kunnen wij je helpen bij het opzetten van effectieve marketing campagnes. 

Koedijk-campange

Online en offline.

Wij willen samen met jou mooie campagnes neerzetten die aanslaan bij je doelgroep. Om dit te kunnen bereiken gaan we eerst met jou in gesprek. Waarom wil je een campagne opstarten? Wat is je doel? Wie wil je bereiken? Heb je zelf al een idee over hoe je campagne er uit moet zien? Vervolgens gaat ons team aan de slag om een plan uit te werken voor jouw campagne. Wij willen jou en je doelgroep verrassen met een mooie campagne die effectief is. Of dit nu een online campagne is, een offline campagne of een combinatie van online en offline, wij gaan graag de uitdaging aan!

Deze klanten gingen je voor.

Wij snappen dat je benieuwd bent naar wat wij kunnen. Daarom vind je hieronder een greep uit ons werk.

Alpine Centre
Hengelo

Wessels Schoonmaakdiensten

Munsterhuis Autobedrijven

Koedijk Mode

veelgestelde vragen.

Hebben jullie voorbeelden van uitgevoerde campagnes?

Zeker hebben we die! Wij hebben verschillende campagnes uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers. Wil je weten wat we precies hebben gedaan? Neem dan contact met ons op. We vertellen je namelijk graag wat we hebben gedaan, hoe we dit hebben gedaan en waarom we die aanpak hebben gekozen.

Welke kanalen zetten jullie in?

Dit is volledig afhankelijk van je doel en doelgroep. Niet elk kanaal is geschikt voor iedere campagne. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan speciale pagina’s op je website, advertenties in Google, social media en e-mailmarketing voor het online gedeelte van de campagne. Bij offline middelen kun je denken aan folders, flyers of autobelettering. Dit is slechts een kleine opsomming van onze mogelijkheden.

Waarom moet ik kiezen voor OH?

Wij zijn een team met meerdere personen en dus specialisten op meerdere vakgebieden. Door deze krachten te bundelen kunnen we voor jou effectieve campagnes opzetten.

Onze werkwijze.