Skip to content Skip to footer

Design.

Wil je jouw ideeën visueel laten maken? Of je nu een logo wilt laten ontwerpen, een nieuwe huisstijl nodig hebt, een brochure, een animatievideo of een nieuwe website. Onze ontwerpers zorgen altijd voor een frisse uitstraling die past bij jouw doelgroep.

Eén aanspreekpunt voor je hele huisstijl

Wij regelen alles voor je, compleet van A tot Z. Om te beginnen plannen we eerst een afspraak in om samen met jou te kijken naar wat past bij jouw bedrijf. Welke stijl spreekt je aan? Welke kleuren horen daarbij? Past dit bij jouw doelgroep? Vervolgens maken wij iets moois dat perfect aansluit bij jouw wensen en aanslaat bij je doelgroep. Maar daar stopt het niet, ook drukwerk of een belettering kunnen we voor je regelen. Eén aanspreekpunt dus, wel zo handig voor jou!

Geen gedoe

Wij hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van design en gaan dan ook graag voor je aan de slag. Een nieuw logo, een vernieuwde huisstijl of jouw website in een nieuw jasje? Wij helpen je van begin tot eind en denken graag met je mee!

Design - OH Marketing & Reclame

“Van ontwerp van het logo, het bouwen van de website, het plaatsen van content en snel oppakken van ad-hoc mailings; OH is voor ons de totaalpartner op gebied van marketing en reclame!”

Rik Dekkers
Persaldi

Design - OH Marketing & Reclame