Skip to content Skip to footer

Belettering.

Zorg ervoor dat jouw bedrijfsnaam blijft plakken.

Laat OH je belettering regelen

Autobelettering, gevelreclame, pandbelettering, reclameborden, spandoeken, stickers, magneetplaten en roll-up banners zijn slechts enkele voorbeelden van belettering. We helpen je graag om de beste keuze te maken, zowel in materiaal als in uitvoering. Heb je zelf al een ontwerp of moeten wij dat voor je maken? Alles is mogelijk.
Wij hebben veel ervaring met belettering en kennen goede partijen die jouw belettering kunnen maken. Wij leveren de bestanden correct aan en zorgen voor het contact met de beletteraar, de planning en de controle. Voor jou een zorg minder dus. Als het klaar is, leveren we het bij je af of zorgen we ervoor dat de monteurs bij jou op locatie komen om bijvoorbeeld de gevelreclame te monteren. Handig toch?

Gezien worden is belangrijk

Hoe draagt belettering bij aan zichtbaarheid? Het antwoord is simpel: als je iets maar vaak genoeg ziet, ga je het vanzelf onthouden. Wanneer mensen jouw bestickerde auto zien rijden, langs jouw beletterde pand fietsen of jouw spandoek zien hangen dan gaan ze je herkennen. Op deze manier werkt belettering voor jouw zichtbaarheid.
OH Belettering - Zoe veraf

“OH Marketing & Reclame is een fijn en dynamisch bedrijf waar ze goed meedenken en proactief werken. Korte lijnen zorgen
voor snelheid.”

Rick Dekker
Munsterhuis Autobedrijven

FAQ

Wij hebben de meest gestelde vragen over belettering even op een rijtje gezet. Staat jouw vraag hier niet tussen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je realiseren.

Enkele voorbeelden zijn:

  • Autobelettering
  • Roll-up banners
  • Stickers
  • Cheques
  • Beachflags
  • Magneetplaten
  • Pandbelettering

Heb je zelf een idee? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Nee, belettering besteden wij uit aan een van onze leveranciers. Op ieder gebied van belettering hebben wij onze eigen leveranciers waar wij al jaren mee samenwerken. Zij plakken in hun eigen hal of bij jou op locatie. Wat wij wel doen is de begeleiding van het hele proces. Van advies en ontwerp tot de planning en het contact met de verschillende partijen. Wij controleren het eindproduct ook altijd zelf voordat deze naar jou gaat. Op die manier kunnen wij altijd onze kwaliteit garanderen.

Ja! Wij weten heel goed wat de mogelijkheden zijn en ook wat niet kan. Wij kunnen je van A tot Z adviseren en denken graag met je mee. We kijken wat past bij jouw bedrijf en wat aansluit bij je doelgroep en budget. Neem gerust contact met ons op om eens samen te sparren over de mogelijkheden.

Wanneer je je auto laat bestickeren moet deze minimaal 24 uur van te voren binnen staan. Laat je de auto bij onze beletteraar bestickeren? Dan moet je auto 24 uur van tevoren bij hem staan. De auto moet zo’n lange tijd van te voren binnen staan zodat het metaal van de auto op de juiste temperatuur is zodat de lijm van de folie goed kan hechten.

Als de bestickering klaar is mag je je auto de eerste 2 weken niet wassen. Anders kan de lijm niet goed hechten aan de auto en kan de lucht er niet goed onder wegtrekken.

Nee, wij leveren alleen aan zakelijke klanten.