Skip to content Skip to footer

Drukwerk.

Van brochures en flyers, tot visitekaartjes en briefpapier. OH regelt het voor je.

Drukwerk nodig?

Je wilt iets achterlaten bij een klant; bijvoorbeeld een mooie map voor je offertes of een flyer voor op een beurs. Of je hebt een nieuw logo en je wilt graag bijpassende visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Zie je door de bomen het bos niet meer? We denken graag met je mee en hebben partners die heel druk zijn met drukwerk. We weten precies welke bestanden aangeleverd moeten worden en waarop we moeten letten.

Verschillende soorten drukwerk

Wil je standaard drukwerk of iets speciaals? Is het voor een beurs of wil je juist opvallend of chique drukwerk om aan relaties te geven? OH kan je adviseren over de verschillende papiersoorten, afwerkingen en alle andere mogelijkheden. Ooit gehoord van een preeg, stans, foliedruk of rillijn? Geen nood, we geven je graag advies om zo tot het mooiste eindproduct te komen.

Drukwerk - Koen

“OH Marketing & Reclame is een leuk en fris bedrijf met kennis van zaken. We krijgen goede hulp en worden voorzien van deskundig advies.”

Martijn Waanders
Van Buuren Groep

FAQ

Wij hebben de meest gestelde vragen over drukwerk even op een rijtje gezet. Staat jouw vraag hier niet tussen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Je kunt drukwerk bestellen van één stuk tot duizenden, of meer als je dat nodig hebt. Hierin zit uiteraard prijsverschil. Wel hangt het minimale aantal af van jouw wensen, want bij sommige druktechnieken en afwerkingen zijn bijvoorbeeld alleen grotere oplages mogelijk. Als je aangeeft waar je naar op zoek bent, dan geven we je graag het beste advies!

De levertijd is heel erg afhankelijk van het type drukwerk dat je wilt hebben. Een spoedje kan natuurlijk, maar dat is meestal wat duurder. Laat ons weten wat je wanneer nodig hebt en we doen er alles aan dat je het zo snel mogelijk ontvangt.
Wij drukken niet zelf maar hebben een netwerk van diverse drukkers. Iedere drukker heeft weer een ander specialisatie. Door ons netwerk weten we precies waar we met welk drukwerk het beste terecht kunnen en kunnen we je zo van de best mogelijke kwaliteit voorzien.
Dit vinden we vaak de leukste klussen! Samen met jou bekijken we wat je voor aparts wilt en wat er bij je past. Onze drukwerkexpert en vormgever gaan vervolgens samen zitten om voor jou een gaaf idee te bedenken. Daag je ons uit?
Nee, wij leveren alleen aan zakelijke klanten en doen alleen zakelijk drukwerk.

Jazeker, PMS of CMYK is allebei mogelijk. Wat het meest geschikt is voor jou hangt af van je huisstijl en de toepassing. Vraag ons gerust om advies.