Skip to content Skip to footer

Logo & huisstijl.

Wil je een bedrijf starten en zoek je een logo en een huisstijl?

De uitstraling van jouw huisstijl

Wij ontwikkelen een logo voor je en trekken deze door in een huisstijl, zoals een visitekaartje, briefpapier en envelop. Maar ook een website, autobelettering of een folder zijn middelen die we voor jou kunnen maken. Je huisstijl is bepalend voor de uitstraling van je bedrijf. Deze stijl komt telkens terug en moet dus perfect aansluiten bij je bedrijf!

Logo restyling

Heb je al een logo en wil je die opfrissen? Dat kan! We zorgen ervoor dat je logo weer van deze tijd is en toch herkenbaar blijft. Ook kunnen we andere reclame-uitingen voor je maken zoals folders, flyers, stickers, autobelettering of een website.

“Weten je altijd te verrassen – in positieve zin – met hun ontwerpen. Ook wordt er meegedacht, kritische feedback gegeven indien nodig én stellen ze zich zeer flexibel op. Een fijne partner waar Vievepharm – Animal Nutrition hopelijk nog lang mee samenwerkt! “

FAQ

Wij hebben de meest gestelde vragen even op een rijtje gezet. Staat jouw vraag hier niet tussen of ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Dat kan zeker! We bespreken je idee, laten je weten wat de kosten zijn en gaan dan graag voor je aan de slag. Jouw idee komt zo goed mogelijk terug in het logo. Uiteraard ontvang je van ons alle bestanden, zodat je die zelf ook kunt gebruiken.
Als jij de factuur netjes betaald hebt aan ons, is het logo daarna van jou. Je ontvangt van ons diverse bestandsformaten (eps, pdf, png, jpg) voor diverse doeleinden (web, social, Word, drukwerk), zodat je altijd het juiste logo kunt gebruiken. En ben je de draad daarin even kwijt? Dan bel je ons gewoon even!
Jazeker! Als het logo geschikt is voor drukwerk, dan kunnen we bijvoorbeeld een folder voor je maken, of een flyer voor een beurs. Maar ook een website of autobelettering hoort tot de mogelijkheden. We kunnen het voor je ontwerpen én het drukwerk voor je regelen! Wel zo handig; één aanspreekpunt!

Dat kunnen we zeker! Kijk op onze drukwerkpagina voor alle informatie of neem contact met ons op.