Skip to content Skip to footer

Logo & huisstijl.

Laat je logo en huisstijl maken door OH!

Nieuwe huisstijl laten maken

Laat OH jouw nieuwe logo en huisstijl maken. Wij ontwikkelen een logo voor je en trekken deze door in een huisstijl, zoals een visitekaartje, briefpapier en envelop. Maar ook een website, autobelettering of een folder zijn middelen die we voor jou kunnen maken. Je huisstijl komt terug in alle middelen en moet dus perfect aansluiten bij je bedrijf en passen bij je doelgroep.

Uitgelicht project

Logo restyling

Heb je al een logo en wil je die opfrissen? Dat kan! We zorgen ervoor dat je logo weer van deze tijd is en toch herkenbaar blijft. Ook kunnen we andere reclame-uitingen voor je maken zoals folders, flyers, stickers, autobelettering of een website.

Logo Huisstijl - Kladblok

“OH Marketing & Reclame weet je altijd in positieve zin te verrassen met hun ontwerpen. Daarnaast wordt er meegedacht, kritische feedback gegeven indien nodig en stellen ze zich zeer flexibel op.”

Thomas Markvoort
Vievepharm – Animal Nutrition

FAQ

Wij hebben de meest gestelde vragen even op een rijtje gezet. Staat jouw vraag hier niet tussen of ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Dat kan zeker! We bespreken je idee, laten je weten wat de kosten zijn en gaan dan graag voor je aan de slag. Jouw idee komt zo goed mogelijk terug in het logo. Uiteraard ontvang je van ons alle bestanden, zodat je die zelf ook kunt gebruiken.
Als jij de factuur netjes betaald hebt aan ons, is het logo daarna van jou. Je ontvangt van ons diverse bestandsformaten (eps, pdf, png, jpg) voor diverse doeleinden (web, social, Word, drukwerk), zodat je altijd het juiste logo kunt gebruiken. En ben je de draad daarin even kwijt? Dan bel je ons gewoon even!

Jazeker! Als het logo geschikt is voor drukwerk, dan kunnen we bijvoorbeeld een folder voor je maken of een flyer voor een beurs. Maar ook een website of autobelettering hoort tot de mogelijkheden. We kunnen het voor je ontwerpen én het drukwerk voor je regelen! Wel zo handig; één aanspreekpunt!

Dat kunnen we zeker! Wij kennen veel verschillende drukkers en weten precies welke bestanden aangeleverd moeten worden en waarop gelet moet worden. We denken graag met je mee en hebben partners die heel druk zijn met drukwerk. Kijk op onze drukwerkpagina voor alle informatie of neem contact met ons op.

Logo & huisstijl - Uitstraling van je bedrijf - OH Marketing & Reclame