0546-578888 info@oh-marketing.nl

Gezocht: Marketing stagiair (MBO/HBO).

Vanaf februari hebben we weer plek voor een praktisch ingestelde marketing stagiair. Doe jij een studie in de richting van Marketing communicatie & evenementenorganisatie of Creative Business (marketing communicatie & informatie) en ben je op zoek naar een stageplek, lees dan snel verder.

Jouw werkzaamheden.

Je werkt mee in ons marketingteam. Dit houdt in dat je allerlei werkzaamheden zult gaan doen. Denk bijvoorbeeld aan het vullen van websites, het schrijven van (SEO) teksten, het opstellen van een complete social media campagne of het meedenken met een uitgebreide marketingcampagne. Ook zul je af en toe meegaan met filmen. Voor enkele klanten maken we namelijk video’s voor social media. Hierbij ondersteun je op locatie. Als je zelf ervaring hebt met het editten van video’s in Premiere Pro, dan heb je zeker een streepje voor. Ook als je gevoel hebt voor vormgeving en kunt werken met Adobe Photoshop (je hoeft niet te kunnen ontwerpen) is dat een pluspunt.

Wat verwachten wij van jou.

Omdat we veel thuiswerken, is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar ook om (online) hulp durft te vragen. Je collega’s zijn online bereikbaar en je kunt je vragen via Microsoft Teams stellen. Ook zul je 1 of 2 dagen in de week op kantoor aanwezig zijn, mits jij je houdt aan de geldende (RIVM) maatregelen en interne afspraken. Naast zelfstandigheid is discipline erg belangrijk. Je moet je houden aan je planning en we verwachten dat je gedisciplineerd (thuis) werkt.

Interesse.

Stuur een mail met je motivatie én CV naar werken@oh-marketing.nl en wie weet versterk jij ons team binnenkort!

Over OH.

OH is een marketing/reclamebureau in Wierden. Het team bestaat uit 6 medewerkers en we werken voornamelijk voor MKB bedrijven in de regio. Lees hier meer over OH.

OH Marketing Team