0546-578888 info@oh-marketing.nl

GRAFISCHE VORMGEVING.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerp van allerlei middelen. Maar wist je dat we ook een marketingcampagne voor je kunnen verzorgen en drukwerk en belettering voor je regelen? Zo helpen we je van A tot Z en kun jij doen waar jij goed in bent!

GRAFISCH ONTWERP.

Heb je een goed idee en zoek je iemand voor de uitwerking? Wij denken graag met je mee. Of je nu een logo wilt laten ontwerpen, een website nodig hebt, een marketingcampagne wilt of een folder wilt laten ontwerpen. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van grafische vormgeving, zowel online als offline, en gaan dan ook graag voor je aan de slag.

Advies, ontwerp en realisatie.

Wij regelen alles voor je, compleet van A tot Z. Om te beginnen plannen we eerst een afspraak in om samen met jou te kijken naar wat past bij jouw bedrijf. Welke stijl spreekt je aan? Welke kleuren horen daarbij? Past dit bij je doelgroep? Wij willen graag iets moois te maken wat perfect aansluit bij jouw wensen en aanslaat bij je doelgroep.

Ontwerpen zonder grenzen.

Een goed ontwerp is belangrijk. Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. En je wilt natuurlijk dat mensen je herkennen en onthouden. Door consistent je huisstijl te gebruiken in je ontwerp bouw je herkenbaarheid op binnen je klantenkring en daarbuiten. Dit zorgt er op lange termijn voor dat je naamsbekendheid toeneemt. Doordat wij alles kunnen maken wat we bedenken kunnen we, samen met jou, out of the box denken en de mooiste ontwerpen tot leven brengen.

Deze klanten gingen je voor.

Wij snappen dat je benieuwd bent naar wat wij kunnen. Daarom vind je hieronder een greep van door ons ontworpen uitingen.

Alpine Centre Hengelo

Koedijk Mode

Wessels Schoonmaakdiensten

Nieuwenhuis Makelaar

veelgestelde vragen.

Wat zijn de voordelen wanneer ik jullie inschakel?
Wij zijn een team met meerdere personen en dus meerdere vakgebieden. Wil je bijvoorbeeld een website of brochure, dan kunnen wij het ontwerp voor je maken, maar kunnen ook de website bouwen en de teksten voor je schrijven. Zo ben je in één keer klaar en heb je één aanspreekpunt.
Ik wil graag iets leuks aan mijn klanten sturen, kunnen jullie dit bedenken?
Dat kan zeker. Omdat we een bureau zijn met meerdere mensen, kunnen we onze krachten bundelen en zowel op offline als online vlak een campagne of mailing voor je bedenken. Daarnaast kunnen we het van A tot Z voor je verzorgen.
Maken jullie ontwerp voor zowel online als offline uitingen?
Ja, onze ontwerpers maken allerlei ontwerpen. Deze kunnen online gebruikt worden, zoals een website of een advertentiecampagne. Of offline, zoals een brochure, poster of autobelettering.

En doordat je het bij een bureau neerlegt, kunnen we meer dan dat, denk bijvoorbeeld aan het schrijven van teksten, het instellen van je Ads campagne of het maken van je website.

Onze werkwijze.