0546-578888 info@oh-marketing.nl

HOGER IN GOOGLE.

Je wilt zichtbaar zijn op de plekken waar je potentiële klanten zich bevinden. En één van die plekken is op Google. Door zichtbaar te zijn in de zoekmachine vergroot je het aantal websitebezoekers en je naamsbekendheid. Maar hoe kom je hoger in Google?
Hoger in google

SEO, SEA of een combinatie?

Wanneer het gaat over hoger in Google krijg je al snel te maken met de termen SEO en SEA. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Dit heeft betrekking op de organische (onbetaalde) zoekresultaten. SEA staat voor Search Engine Advertising. Het gaat hierbij om de betaalde zoekresultaten die je bij bijna alle zoekopdrachten boven de organische resultaten ziet.

Wat kies je?

Of je moet inzetten op SEO, SEA of allebei om hoger in Google te komen is afhankelijk van je doel. Daarnaast is het belangrijk om een goede basis te hebben en die basis begint bij een goede strategie. Zonder strategie ben je aan het schieten met hagel en dat is zonde. Daarnaast zit je concurrentie natuurlijk ook niet stil. Weet je niet waar je moet beginnen of heb je hulp nodig bij je strategie? Wij adviseren je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over! 

Deze klanten gingen je voor.

Wij snappen dat je benieuwd bent naar wat wij kunnen. Daarom vind je hieronder een greep uit ons werk.

Koedijk Mode

Munsterhuis Autobedrijven

Alpine Centre
Hengelo

veelgestelde vragen.

Kan ik de uitvoer van de strategie zelf doen?
Kleine werkzaamheden die horen bij een uitgebreide strategie kun je zelf uitvoeren of laten uitvoeren door één van je collega’s. Maar een strategie is alleen effectief als op alle fronten de strategie juist wordt uitgevoerd. Wanneer je investeert in een goede strategie is de uitvoer dus ontzettend belangrijk. Vaak is het dan ook voordeliger om dit volledig bij experts neer te leggen zodat jij, samen met je team, je kan focussen op de producten en diensten die je aanbiedt en het verbeteren van je merk.
Wat is een realistische doelstelling?
Meer verkeer vanuit zoekmachines en hogere rankings worden vaak als ultieme doelstelling aangemerkt. Maar dat is niet het belangrijkste wat je wilt bereiken met een strategie. Het echte doel is om meer relevant verkeer nar je website te trekken en deze bezoekers om te zetten in klanten. Uiteraard zijn hogere rankings en meer verkeer vanuit zoekmachines hier ondersteunend in.
Waarom moet ik kiezen voor OH?
Wij zijn een team met meerdere personen en dus specialisten op meerdere vakgebieden. Door deze krachten te bundelen kunnen we jou helpen om hoger in Google te komen.

Onze werkwijze.