0546-578888 info@oh-marketing.nl
Ontwerp – Video

Vraag van de klant: “Kunnen jullie alle visuele uitingen verzorgen?”

 

Voor elk wat wils op het Lageveld Festival.

Jaarlijks wordt op Buitengoed het Lageveld het Lageveld Festival gehouden. Met activiteiten zoals een barbecuewedstrijd, flyboarden en een ritje met de reddingsbrigade, is het festival elk jaar een succes voor jong en oud. Het Lageveld vroeg aan ons om alle visuele uitingen te verzorgen, van drukwerk tot een video. We hebben er met veel plezier aan gewerkt!

Ontwerp.

Voor het Lageveld Festival hebben wij verschillende soorten drukwerk geleverd. Zo hebben wij flyers, spandoeken en posters gemaakt om aandacht te vragen voor het festival en bezoekers te trekken, maar ook hebben wij een nieuw logo ontworpen. Het nieuwe logo heeft een frisse een zomerse uitstraling, iets wat echt bij het festival past. De stijl van dit logo hebben wij in alle uitingen terug laten komen om één geheel te vormen.

Video.

Voor het festival kon men zich opgeven voor de Ijzeren Pot challenge: een barbecue wedstrijd in teams van twee met een echte jury. Wij hebben hier een promotiefilmpje voor mogen maken voor op social media met zelf geschoten beeldmateriaal van de challenge.

Lekker lokaal.

Het is natuurlijk leuk om uitingen te maken voor een klant, maar het is extra leuk om deze uitingen ook daadwerkelijk in de regio tegen te komen. Door heel Wierden en omgeving waren de uitingen van het Lageveld Festival te zien. Ouderwetse buitenreclame is nog steeds erg van deze tijd!

Bekijk meer van ons werk.

Hieronder vind je een kleine greep van ons portfolio. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!