Skip to content Skip to footer

Lead the way met Leadinfo!

Als marketingbureau zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen om klanten te helpen groeien, ons motto is immers ‘groeien met OH’! Om nog betere resultaten te behalen in leadgeneratie, klantacquisitie en gerichte marketingcampagnes hebben we de handen ineengeslagen met Leadinfo.

Wat is Leadinfo?

Leadinfo is een krachtig platform dat je in staat stelt om websitebezoekers te traceren en waardevolle informatie te verzamelen. Door IP-tracking en andere gegevensbronnen te gebruiken, worden onder andere bedrijfsnamen, contactgegevens en andere waardevolle lead-informatie achterhaald. Wel zo handig!

LeadInfo OH

Hoe kunnen wij jou helpen?

Als partner van Leadinfo kunnen we je helpen om jouw leadconversie te verhogen, dit doen we door gepersonaliseerde marketing- en verkoopinspanningen in te zetten voor jouw bedrijf. Met de verzamelde informatie kunnen we leads namelijk beter kwalificeren en gerichte campagnes opzetten. Denk hierbij aan remarkting of een specifieke LinkedIn-campagne. Of verras je potentiële klant met een leuke attentie. De bezoeker is al eens op je website geweest, des te leuker om elkaar weer eens te ontmoeten!

Onze kennis, jouw leads

We ondersteunen je graag met Leadinfo. Of je nou vragen hebt over hoe het precies werkt, wat de kosten hiervan zijn óf hoe we deze interessante tool het beste voor jouw bedrijf kunnen inzetten. Laat ons gerust weten waarmee we je van dienst kunnen zijn, daar zijn we namelijk voor!

LeadInfo Merchandise

Veelgestelde vragen over Leadinfo

Wij hebben de meest gestelde vragen over Leadinfo voor je op een rijtje gezet. Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Ja! Er zijn veel verschillende integraties mogelijk zoals HubSpot, Slack en Google. Benieuwd of de programma’s die jij gebruikt hier ook mee te koppelen zijn? Laat het ons weten!

De prijs wordt gebaseerd op een gratis proefperiode. Hierin wordt het aantal unieke bedrijven per maand geteld, en op basis hiervan wordt een tarief berekend.

Leadinfo is legaal te gebruiken onder de AVG. Er worden openbare bronnen gebruikt, waarbij alleen algemene zakelijke informatie wordt opgehaald. Uiteraard wordt ook hier rekening gehouden met de privacy.