0546-578888 info@oh-marketing.nl

NIEUW LOGO
EN HUISSTIJL.

Wil je een bedrijf starten en zoek je een logo en een huisstijl? Als startende ondernemer is het verstandig om een duidelijke stijl vast te leggen. Maak gebruik van hetzelfde lettertype, gebruik je logo op een eenduidige manier en gebruik kleuren die in je huisstijl passen. Zo wordt jouw stijl duidelijk en gaan mensen je herkennen. Wij ontwikkelen een logo voor je en trekken deze door in een huisstijl, zoals een visitekaartje, briefpapier en envelop. Maar ook een website, autobelettering of een folder zijn middelen die we voor jou kunnen maken.

Drukwerk

Onze werkwijze.

Wij willen je graag eerst leren kennen voordat we aan de slag gaan. Zo weten we wie jij bent, wat je bedrijf wil uitstralen, wie je wilt aanspreken en wat daar bij past. Aan de hand van een briefing gaan we voor je aan de slag. We maken diverse voorstellen waar je uit kunt kiezen. Ook het maken van een huisstijlhandboek is mogelijk. Zo weet je zeker dat je professionele huisstijl consequent gebruikt wordt.

De uitstraling van jouw huisstijl.

Je huisstijl is bepalend voor de uitstraling van je bedrijf. Deze stijl komt telkens terug en moet dus perfect aansluiten bij je bedrijf. Wat wil je uitstralen? Welk lettertype past daarbij en wat doe je met het beeldmateriaal? Maak je gebruik van stockfoto’s of schakel je een fotograaf in? Dit zijn allemaal vragen die komen kijken bij het laten ontwikkelen van een huisstijl.

Logo restyling.

Heb je al een logo en wil je die opfrissen? Dat kan! We zorgen ervoor dat je logo weer van deze tijd is en toch herkenbaar blijft. Ook kunnen we andere huisstijl middelen voor je maken zoals bijvoorbeeld een folder, flyer, stickers, autobelettering of een website.

Nieuwe Huisstijl of een logo nodig?

Wij denken graag met je mee!

Deze klanten gingen je voor.

Wij snappen dat je benieuwd bent naar wat wij kunnen. Daarom vind je hieronder een greep uit onze opgeleverde ontwerpen.

Winkeliersverening Wierden

Nieuwenhuis Makelaar

Persaldi

Lageveld Festival

veelgestelde vragen.

Ik heb zelf een idee voor een logo, kunnen jullie dat verder uitwerken?

Dat kan zeker! We bespreken je idee, laten je weten wat de kosten zijn en gaan dan graag voor je aan de slag. Jouw idee komt zo goed mogelijk terug in het logo. Uiteraard ontvang je van ons alle bestanden, zodat je die zelf ook kunt gebruiken.

Is het logo van mij of houden jullie het eigendomsrecht?

Als jij de factuur netjes betaald hebt aan ons, is het logo daarna van jou. Je ontvangt van ons diverse bestandsformaten (eps, pdf, png, jpg) voor diverse doeleinden (web, social, Word, drukwerk), zodat je altijd het juiste logo kunt gebruiken. En ben je de draad daarin even kwijt? Dan bel je ons gewoon even!

Ik heb zelf al een logo, kunnen jullie andere middelen voor me maken?
Jazeker! Als het logo geschikt is voor drukwerk, dan kunnen we bijvoorbeeld een folder voor je maken, of een flyer voor een beurs. Maar ook een website of autobelettering hoort tot de mogelijkheden. We kunnen het voor je ontwerpen én het drukwerk voor je regelen! Wel zo handig; één aanspreekpunt!
Kunnen jullie ook drukwerk voor me regelen?

Dat kunnen we zeker! Kijk op onze drukwerkpagina voor alle informatie of neem contact met ons op.

Onze werkwijze.