0546-578888 info@oh-marketing.nl

Maatwerk WEBSITE.

Iedere organisatie of bedrijf is anders! Dit maakt je speciaal in de markt en geeft je een competitieve positie. Juist voor deze bedrijven zijn wij er om maatwerk websites te ontwikkelen die passen bij jouw bedrijf!

Waarom een maatwerk website.

Bij jouw unieke positionering in de markt horen unieke doelen. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf of organisatie de doelgroep goede service kan verlenen. Hierbij horen natuurlijk op maat gemaakte functionaliteiten om dit servicelevel te kunnen behalen. Met een website op maat kan je zonder beperkingen jouw doelen behalen.

Het is belangrijk om je af te vragen of jullie doelen en functionaliteiten uniek zijn. De strategie die jouw organisatie hierin bepaalt staat altijd in lijn met de online strategie en de maatwerk website. Samen bepalen we hoe we jullie doelen omzetten naar

Meer conversies.

Een maatwerk website is de beste manier om jouw unieke propositie online in de markt te zetten. Belangrijk punt: meer conversies! Wij zorgen voor de juiste call-to-actions op de juiste plekken op jou website om te zorgen dat potentieel nieuwe klanten contact met jou opnemen. 

Nieuwe klanten.

Onze marketingspecialisten denken graag met jou na over de customer journey en middels een maatwerk website kunnen wij de juiste informatie, aan de juiste bezoekers, op de juiste momenten tonen. Zo zorg je ervoor dat een websitebezoeker antwoord krijgt op zijn vraag. Maak van je websitebezoekers nieuwe klanten!

Aantoonbare groei.

Een maatwerk website is niet alleen een online visitekaartje. Natuurlijk moet het er mooi uitzien, maar nog belangrijker is dat het nieuwe leads en klanten oplevert. Wij zorgen voor aantoonbare groei, door samen met jou doelen te bepalen én te behalen. Wij meten continu hoe jouw website presteert en waar nieuwe kansen liggen.  

Meer merkbeleving.

Een mooi kantoor is natuurlijk heel mooi, maar jouw website vaak jouw eerste ‘voordeur’. Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom is het belangrijk dat jouw website aansluit op wat jouw bedrijf uniek maakt.

Webdesign OH Marketing

Maatwerk begint bij de user experience (UX).

De gebruikerservaring van je klanten op je website is belangrijk. Kunnen zij vinden wat ze zoeken? Weten ze hoe ze een aankoop kunnen doen of contact met je op kunnen nemen? Als je klanten niet meteen weten wat ze moeten doen op je website dan is je website aan verbetering toe. Een goed design zorgt ervoor dat een website gebruiksvriendelijk is. Wij kunnen websites voor je ontwerpen, geheel naar jouw wens en geheel gebruiksvriendelijk. Bij bestaande websites doen wij vooraf een review. Alle actiepunten die hieruit voortkomen bespreken we met jou en pakken we op om zo jouw klant de beste ervaring te bieden op je site. Wil je een nieuwe website laten maken? Dan starten wij met het maken van wireframes. Door onze kennis en ervaring weten wij hoe een gebruiksvriendelijke website eruit ziet.

Deze klanten gingen je voor.

Wij snappen dat je benieuwd bent naar wat wij kunnen. Daarom vind je
hieronder een greep uit onze opgeleverde maatwerk websites.

Alpine Centre Hengelo

Nieuwenhuis Makelaars

Munsterhuis Autobedrijven

Koedijk Mode