Skip to content Skip to footer

Marketing voor jouw autorijschool.

Gegarandeerd slagen met OH!

Wist je dat een sterke online aanwezigheid en effectieve marketing tegenwoordig cruciaal zijn voor het laten groeien van je rijschool? Als je niet zichtbaar bent op het internet, loop je potentiële nieuwe leerlingen mis. Maar geen zorgen, wij zijn er om je te helpen!

OH Marketing Rijschool - Social media

Hoe zoekt de jeugd naar een rijschool?

De manier waarop jongeren en ouders vandaag de dag zoeken naar rijscholen is behoorlijk veranderd. De jeugd van tegenwoordig is helemaal gek op Instagram en andere sociale media. Ze zoeken naar aanbevelingen van vrienden en delen hun ervaringen online. Dat betekent dat je online aanwezigheid en reputatie van groot belang zijn als je deze jonge doelgroep wilt bereiken. Maar dat is nog niet alles!

Hoe zoeken de ouders naar een rijschool?

We mogen de ouders zeker niet vergeten. Hoewel de jongeren meer op sociale media zoeken, vertrouwen ouders nog steeds op de vertrouwde zoekmachines, vooral Google, om een rijschool te vinden voor hun kinderen. Ze willen zekerheid en betrouwbaarheid en dat is waar een sterke online aanwezigheid van pas komt. Door middel van zoekmachineoptimalisatie kunnen we ervoor zorgen dat jouw website beter gevonden wordt wanneer ouders op zoek zijn naar een rijschool in jouw regio. Maar ook een professionele uitstraling en goede referenties zijn niet meer weg te denken op een goede, betrouwbare website.

OH Marketing Rijschool - Zoekmachine optimalisatie
Marketingstage - OH

Mond-tot-mondreclame

Het is belangrijk om de kracht van mond-tot-mondreclame niet te onderschatten. Zowel jongeren als ouders hechten waarde aan de mening van anderen. Positieve aanbevelingen van tevreden leerlingen, zowel online als offline, kunnen het verschil maken bij het kiezen van een rijschool.

Rijschool marketing

Geen tijd? Geen probleem!

Wij begrijpen dat je als rijschool misschien niet veel tijd hebt om je bezig te houden met marketing en online vindbaarheid. Daar komen wij om de hoek kijken! Ons team van experts is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte marketingstrategieën die specifiek zijn afgestemd op jouw rijschool. Van het opzetten van een professionele website tot het beheren van je sociale-media-accounts, wij nemen dit werk graag uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het geven van rijlessen.

Jop Tilmans - OH Marketing & Reclame

Hoe hoog scoort jouw rijschool online?
Doe de tussentijdse toets!

Geheel vrijblijvend & binnen 5 werkdagen uitslag

Over OH

Wij zijn een nuchter en flexibel bureau uit Wierden. Bij OH houden we niet van moeilijk taalgebruik en Engelse termen die je alleen kent als je ‘in het vak’ zit. Bij ons plan je dan ook geen meeting, maar je maakt gewoon een afspraak. En we voorzien je niet van een recap, maar sturen je gewoon een samenvatting van wat we afgesproken hebben. We zijn snel en houden van persoonlijk contact. Ons team helpt jou succesvol te zijn. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website, een compleet nieuwe huisstijl of een flyer ontworpen wilt hebben, wij gaan graag voor jou aan de slag!

Marketing voor jouw rijschool - OH Marketing & Reclame