Skip to content Skip to footer

Fotografie.

Wil je betere fotografie voor je website, flyer of social media? Vertel jouw verhaal met de juiste foto’s!

Het perfecte plaatje

Je kent het gezegde vast wel: “Een goede foto zegt meer dan duizend woorden”. Goede fotografie zorgt voor emotie en geeft een perfect beeld van jouw bedrijf. Het hebben van hoogwaardige foto’s is erg belangrijk. Het zorgt namelijk voor een professionele uitstraling op jouw website, flyer of social media. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Fotografie - OH Marketing & Reclame

“Voor een aantal klanten zorgen wij al een lange tijd voor het beeldmateriaal voor social media, de website en andere uitingen. Voor Koedijk Mode hebben wij diverse shoots verzorgd en voor Munsterhuis maken wij foto’s van hun modellen!”

Dirk Bruggink
Marketeer

Nabewerking fotografie

Na het maken van de foto’s op locatie gaan we aan de slag met de nabewerking van de foto’s. De nabewerking van de foto’s doen we in Adobe Lightroom. Zoals te zien in de voorbeelden hieronder heeft dit veel effect op de “look and feel” van een foto.

FAQ

Wij hebben de meest gestelde vragen over fotografie even op een rijtje gezet. Staat jouw vraag hier niet tussen of ben je benieuwd wat fotografie voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Beschik je zelf niet over het materiaal of de tijd om kwalitatieve foto’s te maken? Dan is het verstandig om jouw fotografie uit te besteden.

Elk social media kanaal kent haar eigen doelgroep. Op Instagram vind je vooral jongeren tussen de 12 en 24 jaar en LinkedIn is een zakelijk kanaal. Op welk kanaal jij zichtbaar moet zijn is dus afhankelijk van je doelgroep. Weet je niet precies wie je doelgroep is? Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Ja natuurlijk! Elk bedrijf heeft zijn eigen, unieke verhaal. Dit verhaal kan je delen met de wereld met behulp van mooie foto’s. Voor sommige bedrijven zijn foto’s relevanter dan voor andere, maar elk bedrijf kan rendement halen uit goede fotografie mits er een goede strategie achter zit.

Meten is weten. En dat geldt ook zeker voor je fotoprestaties. De meeste social media kanalen hebben een eigen analytics programma waar je de belangrijkste statistieken kunt bijhouden. Wanneer wij je helpen met het maken van foto’s stellen we doelen op. Aan de hand van de statistieken kunnen we monitoren of we deze doelen behalen of dat we in het vervolg andere content moeten maken.