Benieuwd waar jouw kansen liggen? Wij helpen je graag om succesvoller te worden!
$

Gratis proefwebsite

Ben jij benieuwd hoe jouw toekomstige website er uit kan zien. Vraag dan vrijblijvend een proefsite aan!

$

Gratis social media check

Ben jij benieuwd waar jouw social media nu staat en waar de kansen liggen? Vraag dan nu een gratis social media check aan!

$

Gratis SEO quickscan

Ben jij benieuwd waar jouw kansen liggen omtrent zoekmachine optimalisatie? Vraag dan nu een gratis SEO quickscan aan!

$

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een logo en huisstijl voor jouw bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in!

🚀 Jouw website hoog in de zoekresulaten?

Zoekmachine adverteren

Wanneer je iets zoekt in Google is er een grote kans dat je advertenties bent tegengekomen in de zoekresultaten. Adverteren in zoekmachines zoals Google wordt ook wel Search Engine Advertising genoemd (SEA). Advertenties in Google komen boven de normale zoekresultaten te staan en worden dus ook sneller gezien. Iedereen kan adverteren in Google, maar niet iedereen weet hoe dit moet of doet dit op de juiste manier. Wij weten alles van zoekmachine adverteren en helpen je graag verder.

Verschillende soorten advertenties

Je kunt zoekmachine advertenties op verschillende manieren inzetten. Binnen het adverteren in Google, heb je namelijk verschillende advertentiesoorten waar je uit kunt kiezen.

Welke van deze advertenties het beste werkt voor jouw bedrijf, hangt af van jouw doelen en wensen. Voor webshops is het bijvoorbeeld erg interessant om Google Shopping advertenties in te zetten. Wil je aan de slag met de branding van jouw bedrijf of product? Dan kun je beter gebruik maken van display advertenties.

N

Bij SEA realiseer je resultaten op korte termijn.

N

Goed inzicht in je resultaten.

Zoek je hulp bij het maken van de juiste advertenties of wil je jouw campagne deze week nog online hebben staan? We helpen je graag

Tekstadvertenties

De interesse in tekstadvertenties wordt steeds groter. Het gebruiken van kwalitatieve tekstadvertenties levert jouw onderneming veel nieuwe website bezoeken opleveren. Klinkt goed toch?

Display advertenties

Met Google display advertenties laat je banners zien op geselecteerde websites en apps binnen het displaynetwerk van Google. Zo kun je dus jouw doelgroep bereiken terwijl zij zich op andere websites bevinden!

Google shopping

Vaak als je een product zoekt op Google krijg je eerst de Google Shopping resultaten. Dit zijn de kleine blokjes bovenaan de zoekresultaten met producten van verschillende websites. Wanneer je een webshop hebt is dit erg intressant.

Wat wij nog meer doen

SEO – Zoekmachine optimalisatie

Je wilt zichtbaar zijn op de plekken waar je potentiële klanten zich bevinden. En één van die plekken is op Google. Maar hoe kom je hoger in Google en zorg je ervoor dat je klanten jou weten te vinden? In tegenstelling tot SEA, is SEO goed voor de lange termijn!

E-mailmarketing

Stuur jij geen strategische e-mails en nieuwsbrieven? Dan loop je grote marketingkansen mis! Zonde, want het is juist een heel belangrijk medium! Zullen we samen een succesvolle e-mailcampagne opstellen?

☕️

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zoekmachine advertenties voor jouw bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in!

$

Gratis advies voor zoekmachine advertenties

$

Jouw toekomst uitstippelen

$

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie (of thee)

☕️

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zoekmachine advertenties voor jouw bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in!

$

Gratis advies voor zoekmachine advertenties

$

Jouw toekomst uitstippelen

$

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie (of thee)

FAQ

Veel gestelde vragen over zoekmachine advertenties

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Hoe werken zoekmachine advertenties?

Advertenties in Google worden geplaatst vanuit het Google Ads platform. De positie van de advertenties wordt onder meer bepaald aan de hand van biedingen. Hoe hoger jouw budget, hoe hoger de advertentie komt te staan. Meestal zijn de eerste paar resultaten van een zoekopdracht advertenties, mits er op de zoekopdracht geadverteerd wordt.