Skip to content Skip to footer

SEO.

Jouw website hoger in Google en Bing door zoekmachine optimalisatie (SEO).

Vergroot je zichtbaarheid

Je wilt zichtbaar zijn op de plekken waar je potentiële klanten zich bevinden. Wist je dat bijna 95% van de Nederlanders hun zoektocht naar een product of een dienst begint in een zoekmachine zoals Google? Door zichtbaar te zijn in de zoekmachine vergroot je het aantal websitebezoekers en je naamsbekendheid. Hoewel meer verkeer naar je website goed is, is dit niet het belangrijkste. Het echte doel van SEO is om meer relevant verkeer naar je website te trekken en bezoekers om te zetten in klanten. Uiteraard zijn hogere rankings en meer verkeer vanuit zoekmachines hier ondersteunend in.

“OH heeft ons hoger in Google gebracht dankzij nieuwe teksten voor onze website. Doordat onze website sneller gevonden wordt, zijn onze aanvragen gestegen met 50%!”

Dennis Voppen

Dennis Voppen
DFF Logistics

FAQ

Wij hebben de meest gestelde vragen over SEO even op een rijtje gezet. Staat jouw vraag hier niet tussen of ben je benieuwd wat SEO voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is in feite alles wat je doet om te zorgen dat je website zo hoog mogelijk getoond wordt in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Naast relevante en goede content, moet jouw website technisch goed op orde zijn.

Denk hierbij aan:

  • De structuur van je website;
  • Gebruiksvriendelijke URL’s;
  • Snelle laadtijden;
  • Het gebruik van sitemaps;
  • Het gebruikt van een SSL-certificaat.

Kleine werkzaamheden die horen bij een uitgebreide SEO strategie kun je zelf uitvoeren of laten uitvoeren door één van je collega’s. Maar een goede strategie is alleen effectief als op alle fronten de strategie juist wordt uitgevoerd.

Wanneer je investeert in een nieuwe strategie is de uitvoer dus ontzettend belangrijk. Vaak is het dan ook voordeliger om dit volledig bij de experts neer te leggen zodat jij, samen met je team, je kan focussen op de producten en diensten die je aanbiedt en het verbeteren van je merk.

JA! Uiteraard moet je jouw website wel blijven onderhouden en optimaliseren op het gebied van SEO om de goede resultaten te kunnen blijven behouden. Je concurrenten zitten immers ook niet stil.