Skip to content Skip to footer

Social media adverteren.

Wil je meer volgers, een groter bereik of jouw product of dienst onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep? Denk dan eens aan social media advertenties! Door te adverteren op social media tillen we samen jouw marketingactiviteiten naar een hoger niveau.

Adverteren op social media

Heb je het gevoel dat er meer uit je social media kanalen te halen is, maar weet je niet precies hoe? OH schiet graag te hulp! Naast het uitzetten van een social media strategie voor jouw bedrijf, ondersteunen we je namelijk ook graag met het opzetten van social media advertenties.

Ben je op zoek naar meer aandacht rondom je bedrijf, je diensten en/of je producten? Maar heb je zelf niet genoeg tijd om je social media kanalen te beheren en lukt het je maar niet om een professionele uitstraling te krijgen? Laat ons je dan helpen! We zorgen voor kwalitatieve berichten, renderende campagnes en een professionele uitstraling.

“OH Marketing & Reclame is een mooi bedrijf! Er wordt altijd met je mee gedacht en de goede samenwerking leidt tot een mooi resultaat!”

Melissa Brinke
Munsterhuis

FAQ

Ben je er nog niet helemaal over uit of je wilt adverteren op social media? Of loop je nog tegen sommige vragen aan? Bekijk dan onze veelgestelde vragen! Heb je een andere vraag? Laat het ons dan vooral weten!

Elk kanaal kent haar eigen doelgroep. Weet je niet precies wie je doelgroep is? Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Interessante kanalen om op te adverteren:
Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Twitter, WhatsApp, Pinterest.

Social media advertenties zijn betaalde advertenties die worden weergegeven op sociale media platformen. Ze zijn bedoeld om de aandacht van gebruikers te trekken en hen te verleiden tot het doen van een actie, zoals het bezoeken van een website of het kopen van een product.

Social media advertenties zijn belangrijk omdat ze een effectieve manier zijn om je merk of producten te promoten en je doelgroep te bereiken. Met social media advertenties kun je gericht adverteren en je doelgroep precies bereiken op basis van interesses, locatie en demografische gegevens.

De kosten van een social media advertentie kunnen variëren afhankelijk van het platform dat je gebruikt, de doelgroep die je target, de duur van de advertentiecampagne en uiteraard het budget wat je er zelf in wilt investeren.

Veel sociale media platforms werken met een systeem van biedingen, waarbij adverteerders bieden op advertentieruimte. De kosten per klik of weergave worden vervolgens bepaald op basis van het bod.

We hebben verschillende middelen waarmee we kunnen meten hoe jouw social media advertentie presteert. Zo meten we bijvoorbeeld het aantal kliks, de conversies en het bereik van jouw campagne. Op die manier weten we precies hoe de advertenties presteren en hoe we zo nóg beter kunnen maken!

Social media adverteren - OH Marketing & Reclame