Benieuwd waar jouw kansen liggen? Wij helpen je graag om succesvoller te worden!
$

Gratis proefwebsite

Ben jij benieuwd hoe jouw toekomstige website er uit kan zien. Vraag dan vrijblijvend een proefsite aan!

$

Gratis social media check

Ben jij benieuwd waar jouw social media nu staat en waar de kansen liggen? Vraag dan nu een gratis social media check aan!

$

Gratis SEO quickscan

Ben jij benieuwd waar jouw kansen liggen omtrent zoekmachine optimalisatie? Vraag dan nu een gratis SEO quickscan aan!

$

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een logo en huisstijl voor jouw bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in!

🚀 Jouw verhaal overbrengen naar jouw doelgroep?

Videografie.

Wist je dat video’s zorgen voor een stijging van 91% in conversies bij een derde van de verkopers? En dat social media video’s 1200% meer shares generern dan tekst en afbeeldingen gecombineerd? Videocontent is in 2021 populairder dan ooit. Met videocontent val je op tegen over je concurrentie en genereer je meer reacties, likes en engagement. Dit komt omdat video’s veel meer zeggen dan een statische afbeelding met wat tekst.

Met video’s kun je je verhaal vertellen zoals jij dat wil. Daarnaast kun je met video’s je doelgroep beter bereiken dan met statisch beeld. Het maken van een video maken is helaas niet zo simpel als het lijkt.

Social media en video.

Het is belangrijk om jezelf te onderscheiden tegen over je concurrentie. Tegenwoordig wordt dit veel lastiger omdat de online concurrentie alleen maar toeneemt. Daarom is het erg belangrijk om top-of-mind te blijven bij jouw doelgroep. Want je wilt natuurlijk dat ze aan jouw bedrijf of product denken zodra ze behoefte hebben aan een product of dienst. Social media en video’s zijn de perfecte combinatie om top-of-mind te blijven bij je doelgroep.

Onze social media- en videospecialisen helpen je hier graag bij. Bij OH ben je verzekerd van professionele video's, met kwalitatieve bewerking en de juiste social media teksten. Bekijk het voorbeeld hiernaast en doe inspiratie op.

Nabewerking video's.

Na de opnames op locatie gaan we aan de slag met de nabewerking van de video's. De nabewerking van video’s doen we in Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects. Zoals te zien is in het voorbeeld hiernaast heeft dit veel effect op de "look and feel" van een video. Naast het na bewerken van de kleuren zorgen we ook dat de audio in orde is. De audio in een video is namelijk erg belangrijk.

Eye catching content!

Bekijk ons werk.

Naast het bewerken van jouw video's, zorgen wij ook voor de uitstraling van de posts. Wij zorgen ervoor dat jouw posts met de juiste tekst en volledig in jouw huisstijl opgemaakt is.

Munsterhuis Renault

Munsterhuis Exclusief

Alpine Centre Hengelo

Wat wij nog meer doen

Foto's voor jouw social media

Professionele foto’s zijn onmisbaar om succesvol te zijn op social media. Van bedrijfsfoto’s tot productfotografie. Wij voorzien jou van alle soorten fotografie!

Social media beheer

Het beheren van social media kan tijdrovend zijn, vooral als je er eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt. Jij kan blijven doen waar je goed in bent, dan doen wij de rest!

Social media adverteren

Wil je direct zichtbaar zijn op de plekken waar je potentiële klanten zich bevinden? Door middel van advertenties zorgen wij ervoor dat wij zichtbaar zijn op de plekken waar jouw klanten zich bevinden!

☕️

Vrijblijvende kennismaking

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen omtrent videografie? Plan vrijblijvend een afspraak in!

$

Vrijblijvende kennismaking

$

Jouw toekomst uitstippelen

$

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie (of thee)

☕️

Kopje koffie?

Vrijblijvende kennismaking

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak in!

$

Vrijblijvende kennismaking

$

Jouw toekomst uitstippelen

$

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie (of thee)

FAQ

Veel gestelde vragen over videografie

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Waarom zou ik videografie uitbesteden?

Heb je zelf niet de tijd of de kennis om kwalitatieve video's te maken? Dan is het verstandig om jouw videografie uit te besteden. Alles valt of staat met een goede strategie, dit is de basis voor al je video's.

Welke social media kanalen moet ik inzetten voor mijn video's?

Elk social media kanaal kent haar eigen doelgroep. Op Instagram vind je vooral jongeren tussen de 12 en 24 jaar en LinkedIn is een zakelijk kanaal. Op welk kanaal jij zichtbaar moet zijn is dus afhankelijk van je doelgroep. Weet je niet precies wie je doelgroep is? Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Is videografie wel iets voor mij of mijn bedrijf?

Ja tuurlijk! Elk bedrijf heeft zijn eigen, unieke verhaal. Dit verhaal kan je delen met de wereld met behulp van video. Sommige bedrijven zijn relevanter voor video dan andere, maar elk bedrijf kan rendement halen uit video's, mits er een goede strategie achter zit.

Hoe kan ik zien of video mij iets oplevert?

Meten is weten. En dat geldt ook zeker voor je video prestaties. De meeste social media kanalen hebben een eigen analytics programma waar je de belangrijkste statistieken, zoals bereik, klikken en reacties, in bij kan houden. Wanneer wij je helpen met het maken van video's stellen we doelen op. Aan de hand van de statistieken kunnen we monitoren of we deze doelen behalen of wat we voortaan andere content moeten maken.