Skip to content Skip to footer

Videografie.

Verhoog jouw conversies, bereik en betrokkenheid door pakkende videografie!

Eye catching content

Wist je dat video’s zorgen voor een stijging van 91% in conversies bij één derde van de verkopers? En dat social media video’s 1200% meer shares genereren dan tekst en afbeeldingen gecombineerd? Dit komt omdat video’s veel meer zeggen dan een statische afbeelding met een tekst. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

“De Alpine A110 moet je beleven. De brochure aanvragen zijn met 50% gestegen, dit komt mede door de foto’s en video’s die OH gemaakt heeft voor onze A110 modellen!”

FAQ

Wij hebben de meest gestelde vragen over videografie even op een rijtje gezet. Staat jouw vraag hier niet tussen of ben je benieuwd wat  de inzet van videografie jouw bedrijf kan opleveren? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Beschik je zelf niet over de tijd of de kennis om professionele video’s te maken? Dan is het verstandig om jouw videografie uit te besteden. Alles valt of staat met een goede strategie, dit is de basis voor al je video’s.

Elk social media kanaal kent haar eigen doelgroep. Op Instagram vind je vooral jongeren tussen de 12 en 24 jaar en LinkedIn is een zakelijk kanaal. Op welk kanaal jij zichtbaar moet zijn is dus afhankelijk van je doelgroep. Weet je niet precies wie je doelgroep is? Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Ja natuurlijk! Elk bedrijf heeft zijn eigen, unieke verhaal. Dit verhaal kan je delen met de wereld met behulp van video. Voor sommige bedrijven zijn video’s relevanter dan voor andere, maar elk bedrijf kan rendement halen uit video’s, mits er een goede strategie achter zit.