0546-578888 info@oh-marketing.nl
Ontwerp – Webontwikkeling – E-mailmarketing – (Online) marketing – Social media

Vraag van de klant: “Kunnen jullie alle aspecten van onze marketing in beheer nemen?”

 

Munsterhuis, sinds 1962.

Al meer dan 50 jaar is Munsterhuis een begrip in de regio Twente. Het autobedrijf heeft meerdere vestigingen in Twente. Zo is er Munsterhuis Renault & Dacia, Munsterhuis Exclusief (Jaguar & Land Rover), Munsterhuis Sportscars (Ferrari) en Alpine Centre Hengelo. Andere bedrijven zijn onder andere ASN Autoschade, Munsterhuis Autoverhuur en Munsterhuis Assurantiën. Met zoveel bedrijfstakken is het onderhouden van de marketing soms lastig. Daarom werden wij gevraagd dit over te nemen. Dit doen we natuurlijk graag!

Online marketing en social media.

Voor Munsterhuis Autobedrijven zijn wij regelmatig bezig met online marketing, zoals met SEO en SEA. Via Google Ads zetten wij campagnes voor ze op en wij houden deze nauwkeurig bij. Ook beheren wij de social media accounts van Munsterhuis Renault, Munsterhuis Exclusief, Munsterhuis Sportscars en Alpine Centre Hengelo. Dit zijn de platformen LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor deze platformen maken wij elke week weer nieuwe en aantrekkelijke content, met behulp van een contentkalender.

Ontwerp en webontwikkeling.

Ook ontwerpen en leveren wij regelmatig verschillende soorten drukwerk en belettering. Niet alleen visitekaartjes en brochures, maar bijvoorbeeld ook banners, vlaggen en autobelettering. Met de vele leuke campagnes en acties die Munsterhuis organiseert is er altijd wel iets te ontwerpen, ook voor online platformen. Naast het fysieke ontwerp, hebben wij ook een aantal van de Munsterhuis websites opnieuw ontworpen. Alle websites zijn in ons beheer en worden regelmatig bijgewerkt.

E-mailmarketing.

Voor Munsterhuis Autobedrijven versturen wij verschillende nieuwsbrieven via Spotler. Elke maand stellen wij weer nieuwe nieuwsbrieven op voor Munsterhuis Renault, Munsterhuis Exclusief, Munsterhuis Sportscars en Alpine Centre Hengelo. Voor acties en events maken en versturen wij EDM’s (Electronic Direct Mail) om de klanten van Munsterhuis op de hoogte te stellen.

Bekijk meer van ons werk.

Hieronder vind je een kleine greep van ons portfolio. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!