0546-578888 info@oh-marketing.nl
Ontwerp – Online marketing

Vraag van de klant: “Kunnen jullie onze huisstijl in een nieuw jasje steken en nieuwe uitingen verzorgen?”

 

Meer dan een makelaar.

Nieuwenhuis is een makelaarsbedrijf, bestaande uit vader Henk, dochter Sanne en collega Judith. Nieuwenhuis helpt mensen hun perfecte woning te vinden in Wierden en omgeving Twenterand. Naast verkoop van huizen en taxatie doen zij ook aan interieurstyling en kleuradvies. Veel van hun klanten wisten dit echter niet. Dus vroegen zij aan ons om hun huisstijl in een nieuw jasje te steken, zodat je kunt zien dat ze meer zijn dan alleen een makelaar. Daar gingen we natuurlijk graag mee aan de slag!

Logo.

Met een nieuw logo moet duidelijk worden dat Nieuwenhuis niet alleen een makelaar is. Dit wordt onder andere duidelijk door de pay-off in het logo. De “en” in Nieuwenhuis is lichter gemaakt, zodat je in één oogopslag ‘Nieuw huis’ leest. Ook heeft het nieuwe logo een frissere en modernere uitstraling.

Ontwerp.

Bij een nieuw logo hoort natuurlijk ook nieuw drukwerk. Zo hebben we onder andere een offertemap ontworpen, waarin alle belangrijke documenten voor klanten bewaard kan worden. Deze past bij de vernieuwde huisstijl en heeft een gestanst sleutelgat in het midden. Door een bladzijde met een afbeelding van het nieuwe huis als eerste pagina in de map te plaatsen, kan men hun nieuwe huis door het sleutelgat bekijken. Dit om te spelen met het idee van “de sleutel krijgen” voor het nieuwe huis. Naast de offertemap hebben we ook briefpapier, visitekaartjes, verkoopborden en raamstickers ontworpen. En heb je de winkelwagentjes bij de Albert Heijn in Wierden al gezien? Daar pronkt Nieuwenhuis ook op!

Ook online een nieuw gezicht.

De nieuwe website werd van nieuwenhuismakelaardij.nl veranderd in nieuw-en-huis.nl. Het ontwerp van de website werd aangepast aan de nieuwe huisstijl en voor Facebook en Instagram maakten we een video waarin het nieuwe logo aangekondigd werd. Nieuwenhuis is zelf ook altijd druk met hun eigen marketing, wat zorgt voor een leuke samenwerking.

Nieuwenhuis magazine.

Om de klanten op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen Nieuwenhuis, hebben we een magazine gemaakt. Het Henk Magazine!

Boordevol inspiratie en informatie. De stijl sluit uiteraard aan bij de nieuwe huisstijl.

Bekijk meer van ons werk.

Hieronder vind je een kleine greep van ons portfolio. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!