Skip to content Skip to footer

Over ons.

Wij zijn jouw partner op het gebied van marketing, vormgeving en websites!

Sinds 2008

OH is in 2008 opgericht door Jolanda Oude Hendrikman. Destijds nog vanuit een hoekje in de woonkamer en met name gericht op traditionele reclame. Na ruim een jaar kon Jolanda het niet meer alleen af. De eerste werknemer werd aangenomen en er werd verhuisd naar de huidige locatie aan de Nijverdalsestraat.

Nieuwe focus

Ook ging OH zich meer richten op online marketing en websites. Nog steeds zijn dit, naast vormgeving, de belangrijkste diensten van OH.

Het team van OH bestaat uit meerdere medewerkers en werkt daarnaast samen met verschillende leveranciers en flexibel in te zetten freelancers.

Ons team

Het team van OH helpt jou succesvol te zijn. Wij doen er alles aan om jouw project van A tot Z in goede banen te leiden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website, compleet nieuwe huisstijl of een flyer ontworpen wilt hebben, wij gaan graag voor jou aan de slag! Geen gedoe maar gewoon duidelijke afspraken zodat je weet wat je kunt verwachten en waar je aan toe bent.

Koen Heitkamp

Art Director / Eigenaar

Jop Tilmans

Online Marketeer

Jerry Wissink

Grafisch ontwerper
Marina Smit

Marina Smit

Online Marketeer
Moïse Postma

Moïse Postma

Content Marketeer

Digo

Snuffelstagiair

Dirk Bruggink

Manager

Cody Besselink

Grafisch vormgever

Koen Dommerholt

Creative Marketeer

Kijkje in de keuken

Wij vinden het leuk om jullie een kijkje achter de schermen te geven bij OH. Door middel van o.a. ons Oud Papier laten we jullie zien waar we mee bezig zijn en wat er bij OH speelt.
“Lijkt het jou fantastisch om bij OH te werken? Bekijk dan hier onze vacatures. En staat er geen vacature voor je tussen? Doe dan gerust een open sollicitatie. Je weet namelijk maar nooit!”

Jolanda Oude Hendrikman

Duurzaamheid & MVO

De wereld is aan het veranderen en wij veranderen mee. We werken er elke dag aan om onze duurzaamheid te verbeteren. Zo hebben wij een slimme thermostaat, bieden we voornamelijk duurzaam drukwerk aan en rijden wij zoveel mogelijk elektrisch. Onze volgende stap?