Skip to content Skip to footer

Over OH.

Nuchter, flexibel en geen moeilijke kreten

Het ontstaan van OH

OH is in 2008 opgericht door Jolanda Oude Hendrikman. Er wordt wel eens gevraagd wat de letters OH betekenen, dit is een afkorting van Oude Hendrikman. Oude Hendrikman is in de praktijk erg lang, vandaar OH ;). Na ruim een jaar kon Jolanda het niet meer alleen af. De eerste werknemer werd aangenomen en er werd verhuisd naar de huidige locatie aan de Nijverdalsestraat. Vanaf dat moment breidde de dienstverlening zich uit met online marketing en websites. Nog steeds zijn dit, naast vormgeving, de belangrijkste diensten van OH.

Drukwerk - Koen

Nuchter en flexibel

Bij OH houden we niet van moeilijk taalgebruik en Engelse termen die je alleen kent als je ‘in het vak’ zit. Bij ons plan je dan ook geen meeting, maar je maakt gewoon een afspraak. En we voorzien je niet van een recap, maar sturen je gewoon een samenvatting van wat we afgesproken hebben. We zijn stuk voor stuk nuchter (nou ja,
meestal dan 🍻), zijn flexibel, snel en houden van persoonlijk contact.

Groeien met OH

Het team van OH bestaat uit meerdere medewerkers en we werken samen met verschillende leveranciers en flexibel in te zetten zelfstandigen. Het team van OH helpt jou succesvol te zijn. Wij leiden jouw project van A tot Z in goede banen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website, compleet nieuwe huisstijl of een flyer ontworpen wilt hebben, wij gaan graag voor jou aan de slag! Geen gedoe maar gewoon duidelijke afspraken zodat je weet wat je kunt verwachten en waar je aan toe bent.

Achter de schermen

Wij vinden het leuk ons bedrijf aan jou te laten zien. Bekijk de video hieronder om meer over ons te weten te komen. En wil je nog meer weten? Plan dan een afspraak in.

“Lijkt het jou fantastisch om bij OH te werken? Bekijk dan hier onze vacatures. En staat er geen vacature voor je tussen? Doe dan gerust een open sollicitatie. Je weet namelijk maar nooit!”

Jolanda Oude Hendrikman

Duurzaamheid & MVO

De wereld is aan het veranderen en wij veranderen mee. We werken er elke dag aan om onze duurzaamheid te verbeteren. Zo hebben wij een slimme thermostaat, bieden we voornamelijk duurzaam drukwerk aan en rijden wij zoveel mogelijk elektrisch. Onze volgende stap?

Over ons - OH Marketing & Reclame