0546-578888 info@oh-marketing.nl

over ons.

OH is in 2008 opgericht door Jolanda Oude Hendrikman. Destijds nog vanuit een hoekje in de woonkamer en met name gericht op traditionele reclame. Na ruim een jaar kon Jolanda het niet meer alleen af. De eerste werknemer werd aangenomen en er werd verhuisd naar de huidige locatie aan de Nijverdalsestraat.

Ook ging OH zich meer richten op online marketing en websites. Nog steeds zijn dit, naast vormgeving, de belangrijkste diensten van OH.

Het team van OH bestaat uit meerdere medewerkers en werkt daarnaast samen met verschillende leveranciers en flexibel in te zetten freelancers.

Samen succesvol .

Wij doen er alles aan om jouw project van A tot Z in goede banen te leiden. Een goede samenwerking staat bij ons centraal. Door duidelijk met elkaar te communiceren komt geen van beide partijen voor verrassingen te staan. Zo zijn we samen succesvol!

Waarom kiezen voor OH?

Wij zijn een team met meerdere personen en dus meerdere vakgebieden. Wil je bijvoorbeeld een website of brochure, dan kunnen wij het ontwerp voor je maken, maar kunnen ook de website bouwen en de teksten voor je schrijven. Zo ben je in één keer klaar en heb je één aanspreekpunt.

Wij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen en je vragen te beantwoorden. En weten we het even niet? Ook dan geven we het eerlijk aan en doen we er alles aan om je zo snel mogelijk antwoord te geven.

Partners & certificeringen.