Skip to content Skip to footer

Duurzaamheid & MVO.

OH wordt steeds een stukje groener!

Elke dag een stukje groener

De wereld is aan het veranderen en wij veranderen mee. We werken er elke dag aan om onze duurzaamheid te verbeteren. Zo hebben wij een slimme thermostaat en zonnepanelen, bieden we voornamelijk duurzaam drukwerk aan en rijden we zoveel mogelijk elektrisch. Door te blijven investeren in duurzaamheid wordt OH steeds een stukje groener!

Duurzaamheid & MVO - OH Marketing & Reclame
Duurzaam drukwerk

Ons drukwerk wordt zoveel mogelijk op FSC gecertificeerd papier gedrukt. En niet alleen voor ons, dit bieden we ook aan onze klanten aan.

Groene stroom

Wij maken gebruik van groene stroom. Zo zetten we een belangrijke stap richting fossielvrij leven.

Zonnepanelen

Ons kantoor is volop voorzien van zonnepanelen. Hierdoor wekken we een groot deel van onze elektriciteit zelf op!

Gezonde werknemers

Om de gezondheid van onze werknemers te bevorderen bieden wij zit-sta bureau’s aan. Ook maken wij dagelijks een wandeling tijdens de pauze (onze snuffelstagiair sluit hier graag bij aan 🐕) en is er altijd vers fruit beschikbaar van de lokale groenteboer.

Vervoer

Vanaf 2020 rijden wij in een Renault ZOE. Deze auto is volledig elektrisch en zo rijden we dus altijd milieubewust naar onze klanten toe. Daarnaast komen de meeste werknemers gewoon met de fiets of lopend naar kantoor.

Slimme apparaten

Ons kantoor is voorzien van verschillende slimme apparaten. Zo bezitten wij een slimme thermostaat, hiermee stoken we slim en zuinig! Ook beschikken we over slimme verlichting, zodat er nooit een lamp te veel brandt.

Afval scheiden

We werken zoveel mogelijk papierloos en scheiden ons afval. Kleine dingen, maar met elkaar een groot effect!

MVO - OH Marketing & Reclame