Social Media uitbesteden?

Het beheren van social media kan tijdrovend zijn, vooral als je er eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt. Daarom helpen we je hier graag bij! Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent en doen wij de rest! Ben je benieuwd hoe jouw social media ervoor staat? Vul het formulier in en wij laten het je gratis weten!

Voor elk bedrijf hebben wij een interessant pakket samengesteld. Wil jij meer bezoekers op je website via jouw social media? Wil je meer naamsbekendheid online? Wij helpen je graag!

Social Media uitbesteden?

Het beheren van social media kan tijdrovend zijn, vooral als je er eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt. Daarom helpen we je hier graag bij! Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent en doen wij de rest! Ben je benieuwd hoe jouw social media ervoor staat? Wij laten het je graag weten, helemaal gratis natuurlijk!

Voor elk bedrijf hebben wij een interessant pakket samengesteld. Wil jij meer bezoekers op je website via jouw social media? Wil je meer naamsbekendheid online? Wij helpen je graag!

Gratis social media check

Wat bieden wij

Wil jij je social media uitbesteden? Het beheren van social media kan namelijk tijdrovend zijn, vooral als je er eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt. Het beheren van een social media kanaal gaat verder dan alleen het plaatsen van berichten. Het draait om service, sales én marketing! 

Wil je meer aandacht rondom je bedrijf, merk of producten? Heb je hier zelf geen tijd voor en wil je graag dat een professional dit voor jou beheert? Bij OH voorzien wij jouw social media kanalen van kwalitatieve berichten, renderende campagnes en professioneel beeldmateriaal.

Van social media berichten en een online huisstijl, tot foto’s, video’s en online campagnes. Bij OH ben jij aan het juiste adres voor jouw social media!

Facebook

Denk je aan social media? Dan denk je aan Facebook. Niet gek, want deze gigant is nog steeds een van de grootste spelers. Wij helpen je om op te vallen tussen de massa.

Instagram

Jong, hip en visueel. Dat zijn de drie woorden waarmee Instagram zich het beste laat omschrijven. Passen jouw bedrijf en doelgroep precies in dit plaatje? Dan is Instagram een goede zet.
LinkedIn

LinkedIn

De zakelijke markt verover je op LinkedIn. LinkedIn is een sterk kanaal om vacatures te delen, mensen op de hoogte te brengen van zakelijke successen of om het management van organisaties te bereiken.

YouTube

Online video’s zijn tegenwoordig mateloos populair. Video is dé manier om snel en simpel een boodschap over te brengen. YouTube is het perfecte kanaal om video’s te uploaden en delen!
LinkedIn

TikTok

Wat is TikTok? Die vraag krijgen we vaak, vooral bij de 30+’ers. TikTok is een app waarop mensen korte filmpjes plaatsen. Veel bedrijven maken van TikTok gebruik om gratis reclame te maken voor hun producten of diensten.

Pinterest

Pinterest is een digitaal prikbord waar jij al je inspiratie in kwijt kan óf juist uit kan halen! Is jouw doelgroep creatief? Dan is Pinterest zeker een goed platform voor jouw bedrijf.

Wij geven net dat beetje extra!

Eén vast aanspreekpunt

Bij OH vinden we het fijn als de klant een vast contactpersoon heeft waar hij/zij mee kan communiceren, dit wordt dan ook jouw eigen marketing manager! Jouw marketing manager verdiept zich voorafgaand aan de kennismaking in jouw bedrijf, doelgroep, concurrenten en kansen. 

Ervaring en deskundigheid

Wij werken niet vóór klanten, maar samen mét klanten. Ons portfolio is divers, waardoor wij op alle markten kennis en ervaring hebben opgedaan. Bij OH combineren wij marketing met vormgeving. Hierdoor geven wij net dat beetje extra.

Meer leads, verkopen of naamsbekendheid

Wil je meer waardevolle leads? Wil je dat jouw afzet groeit? Wil jij nog bekender worden in jouw regio? Daar zorgen wij voor!

Flexibel en wendbaar

Wij zijn gevestigd in Wierden, vlak naast de snelweg. Hierdoor zijn wij makkelijk bereikbaar voor afspraken bij ons op locatie. Wij komen natuurlijk ook graag bij jou op kantoor voor bijvoorbeeld een kennismaking of evaluatie.

Onze pakketten

Wij bieden verschillende pakketten aan, om zo iedereen van dienst te kunnen zijn. Ben je een eenmanszaak, MKB of een wat grotere organisatie? Voor elke organisatie hebben wij interessante pakketten! Benieuwd naar welk pakket het beste bij jouw wensen en doelstellingen past? Neem dan contact met ons op, we geven je graag een eerlijk advies.

195,-

per maand

Basis

✓ Kennismaking (online of op locatie)
✓ Opstellen plan van aanpak en maken 0-meting
✓ Huisstijl ontwerp voor social media
✓ 1 post per week per kanaal
✓ Plaatsing op 2 kanalen
✓ Extra kanaal + € 75 per maand
✓ Kwartaalrapportage (via mail)
✓ Eenmalige kosten:  € 195,- 

275,-

per maand

Groei

✓ Kennismaking (online of op locatie)
✓ Opstellen plan van aanpak en maken 0-meting
✓ Huisstijl ontwerp voor social media
✓ 2 posts per week per kanaal
✓ Plaatsing op 2 kanalen
✓ Extra kanaal + € 120 per maand
✓ Kwartaalrapportage (via mail)
✓ Eenmalige kosten:  € 195,- 

In overleg

Maatwerk

Van social media berichten en een online huisstijl, tot foto’s, video’s en online campagnes. Bij OH ben jij aan het juiste adres voor jouw social media!

Heb jij het gevoel dat de pakketten ‘Basis’ en ‘Groei’ niet 100% aansluiten op jouw behoeftes? 

Neem contact met ons op om je wensen te bespreken en we maken een voorstel op maat voor je!

Veelgestelde Vragen

Heb ik social media echt nodig?

Ja, je hebt social media nodig. Tenminste, als je wilt blijven groeien met je bedrijf en je niet wilt achterlopen ten opzichte van je concurrenten. Social media gebruiken is onderdeel geworden van het leven van de consument. En dit biedt kansen voor jou! Dus de keuze is aan jou, wil je daar zijn waar je doelgroep is, of wil je achterop raken?

Welke social media kanalen moet ik inzetten?

Elk social media kanaal kent haar eigen doelgroep. Op Snapchat vind je vooral jongeren tussen de 12 en 24 jaar en LinkedIn is een zakelijk kanaal. Op welk kanaal jij zichtbaar moet zijn is dus afhankelijk van je doelgroep. Weet je niet precies wie je doelgroep is? Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Waarom zou ik social media uitbesteden?

Heb je zelf niet de tijd of de kennis om een goede social media strategie op te zetten? Dan is het verstandig om jouw social media uit te besteden. Alles valt of staat met een goede strategie, dit is de basis voor al je social media campagnes.

Is social media wel iets voor mijn bedrijf?

Ja, social media kan relevant zijn voor elk bedrijf. Sommige social media platformen zijn relevanter dan andere, maar elk bedrijf kan rendement halen uit social media, mits er een goede strategie achter zit.

Hoe kan ik zien of mijn huidige werkwijze iets oplevert?

Meten is weten. En dat geldt ook zeker voor je social media prestaties. De meeste social media kanalen hebben een eigen analytics programma waar je de belangrijkste statistieken, zoals bereik, klikken en reacties, in bij kan houden. Wanneer wij je helpen met je social media marketing stellen we doelen op. Aan de hand van de statistieken kunnen we monitoren of we deze doelen behalen en waar we eventueel moeten bijsturen.

Wij werken o.a. voor

Social media Alipne

Alpine Centre Hengelo

Social media Alipne

Lokaal Ideaal

Social media Alipne

Koedijk Mode

Heb jij te weinig tijd voor je social media?

Ben je nog niet helemaal overtuigd waarom het handig kan zijn dat je jouw social media uit handen geeft? Wij helpen je graag om jouw social media een boost te geven!