Social Media uitbesteden?

Het beheren van social media kan tijdrovend zijn, vooral als je er eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt. Daarom helpen we je hier graag bij! Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent en doen wij de rest! Ben je benieuwd hoe jouw social media ervoor staat? Vul het formulier in en wij laten het je gratis weten!

Voor elk bedrijf hebben wij een interessant pakket samengesteld. Wil jij meer bezoekers op je website via jouw social media? Wil je meer naamsbekendheid online? Wij helpen je graag!

Social Media uitbesteden?

Het beheren van social media kan tijdrovend zijn, vooral als je er eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt. Daarom helpen we je hier graag bij! Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent en doen wij de rest! Ben je benieuwd hoe jouw social media ervoor staat? Wij laten het je graag weten, helemaal gratis natuurlijk!

Voor elk bedrijf hebben wij een interessant pakket samengesteld. Wil jij meer bezoekers op je website via jouw social media? Wil je meer naamsbekendheid online? Wij helpen je graag!

Gratis social media check

Wat bieden wij

Wil je meer aandacht rondom je bedrijf, werk of producten? Maar heb je zelf niet genoeg tijd om je social media kanalen te beheren en lukt het je maar niet om een professionele uitstraling te krijgen? Laat ons jouw social media kanalen beheren! Kwalitatieve berichten, renderende campagnes en een professionele uitstraling.

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is een makkelijke manier om jouw doelgroep te bereiken en ze in beweging te brengen. Toch is het beheren van de social media kanalen erg tijdrovend en wordt er meestal niet uitgehaald wat erin zit. Het beheren gaat verder dan alleen berichten plaatsen. Het draait om het plaatsen van berichten op de juiste consistente manier, met goede teksten en een kwalitatieve uitstraling.

Besteed daarom de social media van jouw bedrijf uit. Bij OH ben je verzekerd van een professionele online uitstraling, met kwalitatieve berichten en de juiste online huisstijl.

Facebook

Denk je aan social media? Dan denk je aan Facebook. Niet gek, want deze gigant is nog steeds een van de grootste spelers. Wij helpen je om op te vallen tussen de massa.

Instagram

Jong, hip en visueel. Dat zijn de drie woorden waarmee Instagram zich het beste laat omschrijven. Passen jouw bedrijf en doelgroep precies in dit plaatje? Dan is Instagram een goede zet.
LinkedIn

LinkedIn

De zakelijke markt verover je op LinkedIn. LinkedIn is een sterk kanaal om vacatures te delen, mensen op de hoogte te brengen van zakelijke successen of om het management van organisaties te bereiken.

YouTube

Online video’s zijn tegenwoordig mateloos populair. Video is dé manier om snel en simpel een boodschap over te brengen. YouTube is het perfecte kanaal om video’s te uploaden en delen!
LinkedIn

TikTok

Wat is TikTok? Die vraag krijgen we vaak, vooral bij de 30+’ers. TikTok is een app waarop mensen korte filmpjes plaatsen. Veel bedrijven maken van TikTok gebruik om gratis reclame te maken voor hun producten of diensten.

Pinterest

Pinterest is een digitaal prikbord waar jij al je inspiratie in kwijt kan óf juist uit kan halen! Is jouw doelgroep creatief? Dan is Pinterest zeker een goed platform voor jouw bedrijf.

Wat kun je verwachten?

Eén vast aanspreekpunt

Bij OH vinden we het fijn als de klant een vast contactpersoon heeft waar hij/zij mee kan communiceren. Jouw contactpersoon verdiept zich voorafgaand aan de kennismaking in jouw bedrijf, doelgroep, concurrenten en kansen. 

Ervaring en deskundigheid

Wij werken niet vóór klanten, maar samen mét klanten. Ons portfolio is divers, waardoor wij op alle markten kennis en ervaring hebben opgedaan. Bij OH combineren wij marketing met vormgeving. Hierdoor geven wij net dat beetje extra.

Meer leads, verkopen of naamsbekendheid

Wil je meer waardevolle leads? Wil je dat jouw afzet groeit? Wil jij nog bekender worden in jouw regio? Daar zorgen wij voor!

Flexibel en meedenkend

Wij denken graag met je mee hoe we jouw bedrijfsdoelen kunnen behalen.

Onze pakketten

Heldere pakketten die bij jouw bedrijf passen, we passen de stijl van de berichten aan op jouw bedrijf en jullie communicatie. Zodat alleen jij merkt dat wij jouw social media marketing doen. En je kunt doen wat jij het liefst doet: ondernemen!

Benieuwd naar welk pakket het beste bij jouw wensen en doelstellingen past? Neem dan contact met ons op, we geven je graag een eerlijk advies.

195,-

per maand

Basis

✓ Kennismaking (online of op locatie)
✓ Het maken van een 0-meting en het opstellen van een plan van aanpak en planning
✓ Huisstijl ontwerp voor social media
✓ 1 bericht per week per kanaal (4-5 berichten per maand per kanaal)
✓ Plaatsing op de volgende kanalen:
– Facebook & Instgram
– OF LinkedIn
✓ Andere kanalen in overleg en tegen meerprijs
✓ Plaatsing na goedkeuring
✓ Kwartaalrapportage (via mail)
✓ Eenmalige kosten:  € 395,-

275,-

per maand

Groei

✓ Kennismaking (online of op locatie)
✓ Het maken van een 0-meting en het opstellen van een plan van aanpak en planning
✓ Huisstijl ontwerp voor social media
✓ 2 berichten per week per kanaal (8-10 berichten per maand per kanaal)
✓ Plaatsing op de volgende kanalen:
– Facebook & Instgram
– OF LinkedIn
✓ Andere kanalen in overleg en tegen meerprijs
✓ Plaatsing na goedkeuring
✓ Kwartaalrapportage (via mail)
✓ Eenmalige kosten:  € 395,-

In overleg

Maatwerk

Andere wensen? Zoals:

✓ Meer of minder berichten plaatsen?
✓ Een ander kanaal gebruiken?
✓ Sponsoren van berichten?
✓ Een onderdeel zelf doen?
✓ Beeldmateriaal nodig?

Laten we kennismaken en een maatwerk pakket opstellen. Een pakket op basis van jouw wensen en behoeften.

Veelgestelde Vragen

Heb ik social media echt nodig?

Ja, je hebt social media nodig. Tenminste, als je wilt blijven groeien met je bedrijf en je niet wilt achterlopen ten opzichte van je concurrenten. Social media gebruiken is onderdeel geworden van het leven van de consument. En dit biedt kansen voor jou! Dus de keuze is aan jou, wil je daar zijn waar je doelgroep is, of wil je achterop raken?

Welke social media kanalen moet ik inzetten?

Elk social media kanaal kent haar eigen doelgroep. Op Snapchat vind je vooral jongeren tussen de 12 en 24 jaar en LinkedIn is een zakelijk kanaal. Op welk kanaal jij zichtbaar moet zijn is dus afhankelijk van je doelgroep. Weet je niet precies wie je doelgroep is? Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Waarom zou ik social media uitbesteden?

Heb je zelf niet de tijd of de kennis om een goede social media strategie op te zetten? Dan is het verstandig om jouw social media uit te besteden. Alles valt of staat met een goede strategie, dit is de basis voor al je social media campagnes.

Is social media wel iets voor mijn bedrijf?

Ja, social media kan relevant zijn voor elk bedrijf. Sommige social media platformen zijn relevanter dan andere, maar elk bedrijf kan rendement halen uit social media, mits er een goede strategie achter zit.

Hoe kan ik zien of mijn huidige werkwijze iets oplevert?

Meten is weten. En dat geldt ook zeker voor je social media prestaties. De meeste social media kanalen hebben een eigen analytics programma waar je de belangrijkste statistieken, zoals bereik, klikken en reacties, in bij kan houden. Wanneer wij je helpen met je social media marketing stellen we doelen op. Aan de hand van de statistieken kunnen we monitoren of we deze doelen behalen en waar we eventueel moeten bijsturen.

Wij werken o.a. voor

Social media Alipne

Alpine Centre Hengelo

Social media Alipne

Lokaal Ideaal

Social media Alipne

Koedijk Mode

Heb jij te weinig tijd voor je social media?

Besteed dan de social media van jouw bedrijf uit. Bij OH ben je verzekerd van een professionele online uitstraling, met kwalitatieve berichten en de juiste online huisstijl.