Skip to content Skip to footer

E-mailmarketing CROW

Heb je je weleens afgevraagd wie ervoor zorgt dat jij dagelijks veilig van huis naar werk kunt? Het antwoord is CROW. Dit is één van de partijen die ervoor zorgt dat de infrastructuur, de openbare ruimte en het verkeer en vervoer in Nederland goed geregeld is. CROW werkt als kennisplatform aan richtlijnen, opleidingen en praktische tools. Hierbij kun je denken aan online kennismodules, handboeken en cursussen. In opdracht van CROW verzorgen wij een deel van hun e-mailmarketing.

CROW

E-mailmarketing

Om professionals in de sector infrastructuur, de openbare ruimte en het verkeer en vervoer op de hoogte te brengen van de laatste updates worden nieuwsbrieven verstuurd. OH regelt dit voor vier verschillende nieuwsbrieven van CROW. Dit zijn CROW-CUR, Infratechniek, CROW Essit en Aanbesteden & Contracteren. CROW bepaalt welke artikelen in iedere nieuwsbrief terug moeten komen en vervolgens gaan wij daarmee aan de slag. Dit doen we door artikelen samen te vatten, afbeeldingen te bewerken en uiteindelijk alles samen te brengen tot een mooie en effectieve nieuwsbrief. Hiervoor maken wij gebruik van Spotler. Waar wij bovendien trotse partner van zijn 😉.

E-mail marketing | CROW

Rapportage

In totaal stellen wij voor CROW vier nieuwsbrieven per maand op. Om zoveel mogelijk uit iedere nieuwsbrief te halen, worden de resultaten na afloop geanalyseerd. Hierbij wordt kritisch gekeken naar verschillende factoren. We stellen onszelf verschillende vragen, zoals: “Hoe vaak is de nieuwsbrief geopend?”, “Hoe vaak is er op ieder artikel geklikt?” en “Welke artikelen scoren het best?”. Op basis hiervan trekken we verschillende conclusies die we vervolgens weer gebruiken bij het opstellen van de volgende nieuwsbrief. Op deze manier kunnen we alles nauwkeurig monitoren en iedere nieuwsbrief steeds verder optimaliseren. 

Wij zijn trots dat wij een steentje kunnen bijdragen aan het belangrijke werk dat CROW voor Nederland verricht. Kun jij hulp gebruiken bij het benaderen van je doelgroep via e-mail? Laat het ons dan vooral weten! 

CROW | OH Marketing & Reclame

De weg naar succes!

KlantCROWShare