Skip to content Skip to footer

Nieuwe website voor Buiting Staalbouw

Buiting Staalbouw is dé specialist voor complexe en esthetische staalbouw. Van calculatie tot montage, dit bedrijf beheerst het hele proces. Ze doen waar ze goed in zijn en hebben een sleutelrol gespeeld in de realisatie van Nederlandse iconen zoals de A’DAM Toren in Amsterdam en de ‘bollenluifel’ bij Station Utrecht Centraal. Als je zo’n bedrijf mag helpen met een nieuwe website, weet je dat je iets moet creëren dat net zo solide is als de staalconstructies die zij bouwen.

Nieuwe website Buiting Staalbouw

Website

Met de indrukwekkende projecten die Buiting Staalbouw uitvoert, kon de online aanwezigheid natuurlijk niet achterblijven. We lieten ons inspireren door het bestaande logo, met die opvallende blauwe kleur die je tegemoet straalt. De klant had twee belangrijke wensen: ten eerste wilden ze dat hun diensten in de schijnwerpers zouden staan en ten tweede moest de website een plek zijn om nieuw talent aan te trekken. In het ontwerpproces hielden we dit goed in ons achterhoofd.

We maakten aparte pagina’s voor de diensten, voegden een indrukwekkende bedrijfsfilm toe en creëerden een portfolio vol met projecten die voor zichzelf spreken. Zo is er geen twijfel over wat Buiting Staalbouw allemaal doet. Daarnaast hebben de vacatures en leerplekken een prominente plek op de website gekregen. Solliciteren doe je simpelweg met één druk op de knop. En heb je vragen? Geen stress, je kunt ze gewoon een appje sturen. Wel zo makkelijk!

De teksten die je op de website vindt, zijn door Buiting Staalbouw aangeleverd en door ons onder handen genomen. Om ervoor te zorgen dat hun diensten en vacatures op de radar van zoekmachines zouden verschijnen, hebben we de teksten geoptimaliseerd voor SEO. Zo kunnen ze niet onopgemerkt blijven.

Benieuwd naar het eindresultaat? Klik hier om de website te bekijken.

Fotografie Buiting Staalbouw
Fotografie Buiting Staalbouw | OH Marketing & Reclame

Fotografie

Het laatste maar zeker niet het minste: fotografie. 📸 We hebben JTMedia ingeschakeld om foto’s te schieten die de website een professionele en persoonlijke uitstraling geven. De beelden weerspiegelen zowel het vakmanschap van Buiting Staalbouw als het toegewijde team dat het bedrijf draaiende houdt. Ze tillen de website in één klap naar een hoger niveau en voegen een menselijk tintje toe aan de robuuste wereld van staalconstructies. 

Videografie

Als aanvulling op de fotografie, hebben we ook videografie ingezet. We zijn op diverse locaties de lucht in gegaan met drones om indrukwekkende video’s te maken. De beelden geven een prachtig overzicht van het bedrijf en de schaal van de werkzaamheden. Daarnaast hebben we een wervingsvideo geproduceerd, speciaal gericht op studenten, waarin de rol van Buiting Staalbouw als leerbedrijf wordt belicht.

Knap staaltje vakmanschap!