Benieuwd waar jouw kansen liggen? Wij helpen je graag om succesvoller te worden!
$

Gratis proefwebsite

Ben jij benieuwd hoe jouw toekomstige website er uit kan zien. Vraag dan vrijblijvend een proefsite aan!

$

Gratis social media check

Ben jij benieuwd waar jouw social media nu staat en waar de kansen liggen? Vraag dan nu een gratis social media check aan!

$

Gratis SEO quickscan

Ben jij benieuwd waar jouw kansen liggen omtrent zoekmachine optimalisatie? Vraag dan nu een gratis SEO quickscan aan!

$

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een logo en huisstijl voor jouw bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in!

Alpine Centre Hengelo

Alpine is back!

Alpine is een merk dat terug is van weggeweest. Het sportauto merk heeft na veel jaren van stilte een comeback gemaakt. Onze klant Alpine Centre Hengelo, onderdeel van Munsterhuis, is één van de twee officiële Alpine dealers in Nederland. Aan ons vroegen zij of wij ze konden helpen met de complete marketing. Van de website en online marketing tot aan drukwerk en e-mailmarketing. Natuurlijk gingen we hier met plezier mee bezig.

Vraag van de klant

“Wij willen graag onze complete marketing verzorgd hebben. Kunnen jullie ons hierbij helpen?”

Drukwerk & belettering

We hebben verschillende soorten drukwerk en belettering verzorgd. Bijvoorbeeld voor de comeback van Alpine en de campagne rondom de proefritten van Alpine. Zo hebben wij onder andere flyers, roll-up banners, vlaggen en visitekaartjes ontworpen. Ook hebben wij autobelettering verzorgd. Op deze manier hebben wij Alpine Centre Hengelo een complete look & feel gegeven die het merk Alpine eer aan doet.

Website

Bij een complete look hoort natuurlijk ook een website. Daarom zijn wij aan de slag gegaan om de perfecte website te ontwikkelen die compleet binnen de nieuwe huisstijl past.

SEA

Voor Alpine Centre Hengelo hebben we ook Google Ads campagnes opgezet. Hierdoor komen mensen die specifiek zoeken naar een Alpine terecht op de website van Alpine Centre Hengelo. Zo bereiken we mensen die oprecht geïnteresseerd in een Alpine.

E-mailmarketing

Ook verzorgen wij de e-mailmarketing van Alpine Centre Hengelo. Wij stellen de maandelijkse nieuwsbrief zorgvuldig op via Spotler en versturen deze naar hun klanten.

Social media

Voor Alpine Centre Hengelo verzorgen wij ook de social media kanalen. Wij beheren hun social media kanalen, maar richten ook campagnes in om meer brochure en proefrit aanvragen te genereren.

Fotografie & videografie

Om de social media kanalen, website en campagnes te voorzien van goede content, verzorgen wij ook een groot gedeelte van het beeldmateriaal van Alpine Centre Hengelo. We maken geregeld nieuwe foto’s van de modellen die Alpine in hun showroom heeft staan. Willen we een model extra in het zonnetje zetten? Dan gaan we op pad met onze camera en drone om een vette video te schieten!

Bekijk het resultaat

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom laten we je graag zien wat we hebben gedaan!

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

$

Swipe om meer te zien

$

Swipe om meer te zien