Benieuwd waar jouw kansen liggen? Wij helpen je graag om succesvoller te worden!
$

Gratis proefwebsite

Ben jij benieuwd hoe jouw toekomstige website er uit kan zien. Vraag dan vrijblijvend een proefsite aan!

$

Gratis social media check

Ben jij benieuwd waar jouw social media nu staat en waar de kansen liggen? Vraag dan nu een gratis social media check aan!

$

Gratis SEO quickscan

Ben jij benieuwd waar jouw kansen liggen omtrent zoekmachine optimalisatie? Vraag dan nu een gratis SEO quickscan aan!

$

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een logo en huisstijl voor jouw bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in!

Koedijk Mode

90 jaar een begrip!

Koedijk Mode is al meer dan 90 jaar een begrip in Rijssen en omgeving. Met hun brede collectie van verschillende hoogstaande kledingmerken bieden ze voor elke man passende kleding. Letterlijk, want ze verkopen ook kleding op maat zoals overhemden en complete maatpakken. Aan ons vroeg Koedijk Mode om de marketing op alle gebieden te ondersteunen. Van direct mailing en social media tot webontwikkeling en e-mailmarketing. We werken elke keer weer met veel plezier aan de marketing van Koedijk Mode.

Vraag van de klant

“Kunnen jullie onze huisstijl en marketing onder handen nemen?”

Ontwerp & drukwerk

Voor het 90 jarig bestaan werd ons onder andere gevraagd een aangepast logo en een Direct Mail (DM) te ontwerpen. Natuurlijk zijn we hier gelijk mee aan de slag gegaan. Om het 90-jarig jubileum te vieren, hebben wij het logo van Koedijk Mode zodanig aangepast dat het duidelijk is dat het kledingbedrijf al sinds 1928 bestaat.

Daarnaast hebben we de Direct Mail in een nieuw jasje gestoken. We zijn overgestapt naar een drieluik met uitneembare bonnen. De eerste Direct Mail werd een openingsmailing in het teken van het 90-jarig bestaan. Via deze mailing konden klanten meedoen met een grote winactie, waarbij maar liefst 90 winnaars in de prijzen vielen! Ook werden diverse acties gepromoot in de Direct Mail.

Speciaal voor toekomstige bruidegoms hebben we een inspiratie lookbook samengesteld. Benieuwd naar het lookbook? Vraag hier het lookbook aan op de website van Koedijk Mode!

E-mailmarketing

Voor Koedijk Mode versturen wij ook regelmatig EDM’s (Electronic Direct Mail) met onder andere nieuws en acties. Deze maken en versturen wij in MailChimp. Met de input van Koedijk Mode gaan wij elke keer weer aan de slag om een mooie mailing te maken. Deze plannen wij vervolgens in op de gewenste datum en tijdstip!

Social media

Wij beheren de gehele social media van Koedijk Mode. Wij plannen alle social media berichten voor ze in op Instagram, Facebook en LinkedIn. Wij maken de content voor deze posts en plannen deze in via Hootsuite, waardoor ook deze op de gewenste dag en tijd geplaatst worden.

Website

Ook vroeg Koedijk Mode ons om hun website te vernieuwen. De website moest overzichtelijk, modern en sfeervol zijn. Met deze drie kernwaarden zijn we aan de slag gegaan.

Foto’s staan nu centraal geplaatst op de website. Klanten krijgen zo een goede indruk van de producten die Koedijk Mode aanbiedt in de winkel. Ieder seizoen worden Lucien (eigenaar) en Richard (verkoop) gefotografeerd in de diverse outfits.

Hierdoor worden nieuwe collecties op een frisse, persoonlijke manier getoond aan de klanten. De website werken wij regelmatig bij.

Fotografie & videografie

Voor Koedijk Mode hebben we de afgelopen maanden een aantal mooie video’s gemaakt die laten zien waar Koedijk voor staat; eerlijk advies en kennis van zaken! Koedijk Mode is namelijk een echte speciaalzaak voor herenmode.

Bekijk het resultaat

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom laten we je graag zien wat we hebben gedaan!

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

$

Swipe om meer te zien

$

Swipe om meer te zien