Benieuwd waar jouw kansen liggen? Wij helpen je graag om succesvoller te worden!
$

Gratis proefwebsite

Ben jij benieuwd hoe jouw toekomstige website er uit kan zien. Vraag dan vrijblijvend een proefsite aan!

$

Gratis social media check

Ben jij benieuwd waar jouw social media nu staat en waar de kansen liggen? Vraag dan nu een gratis social media check aan!

$

Gratis SEO quickscan

Ben jij benieuwd waar jouw kansen liggen omtrent zoekmachine optimalisatie? Vraag dan nu een gratis SEO quickscan aan!

$

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een logo en huisstijl voor jouw bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in!

Lageveld Festival

Voor elk wat wils op het Lageveld Festival!

Jaarlijks wordt op Buitengoed het Lageveld het Lageveld Festival gehouden. Met activiteiten zoals een barbecuewedstrijd, flyboarden en een ritje met de reddingsbrigade, is het festival elk jaar een succes voor jong en oud. Het Lageveld vroeg aan ons om alle visuele uitingen te verzorgen, van drukwerk tot een video. We hebben er met veel plezier aan gewerkt!

Vraag van de klant

“Kunnen jullie alle visuele uitingen verzorgen?”

Logo & huisstijl

Voor het Lageveld Festival hebben wij een nieuw logo ontworpen. Het nieuwe logo heeft een frisse een zomerse uitstraling, iets wat echt bij het festival past. De stijl van dit logo hebben wij in alle uitingen terug laten komen om één geheel te vormen.

Drukwerk

Naast een logo & huisstijl hebben wij verschillende soorten drukwerk gemaakt voor het Lageveld Festival. Zo hebben wij flyers, spandoeken en posters gemaakt om aandacht te vragen voor het festival en bezoekers te trekken.

Videografie

Voor het festival kon men zich opgeven voor de Ijzeren Pot challenge: een barbecue wedstrijd in teams van twee met een echte jury. Wij hebben hier een promotiefilmpje voor mogen maken voor op social media met zelf geschoten beeldmateriaal van de challenge.

Social media

Om het Lageveld Festival goed onder de aandacht te brengen hebben wij enkele weken de social media kanalen beheerd van het Lageveld Festival. Samen met de organisatie hebben wij een strategie uitgestippeld en samen content bedacht om zo veel mogelijk naamsbekendheid te generen voor het Lageveld Festival.

Bekijk het resultaat

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom laten we je graag zien wat we hebben gedaan!

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

$

Swipe om meer te zien

$

Swipe om meer te zien