Benieuwd waar jouw kansen liggen? Wij helpen je graag om succesvoller te worden!
$

Gratis proefwebsite

Ben jij benieuwd hoe jouw toekomstige website er uit kan zien. Vraag dan vrijblijvend een proefsite aan!

$

Gratis social media check

Ben jij benieuwd waar jouw social media nu staat en waar de kansen liggen? Vraag dan nu een gratis social media check aan!

$

Gratis SEO quickscan

Ben jij benieuwd waar jouw kansen liggen omtrent zoekmachine optimalisatie? Vraag dan nu een gratis SEO quickscan aan!

$

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een logo en huisstijl voor jouw bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in!

Lokaal Ideaal

Iedereen heeft favoriete winkels in de stad. Wat nou als je die favoriete winkels ook online kunt vinden, op één plek? Op Lokaal Ideaal kun je altijd terecht bij je favoriete shop, ook als je even geen zin of tijd hebt om de stad in te gaan. Ideaal, toch? Zo kom je met Lokaal Ideaal dichterbij jouw stad.

Vraag van de klant

“Kunnen jullie ons helpen met verschillende uitingen, campagnes en overige marketing activiteiten?”

Google campagnes

Wanneer je iets zoekt in Google is er een grote kans dat je advertenties bent tegengekomen in de zoekresultaten. Adverteren in zoekmachines zoals Google wordt ook wel Search Engine Advertising genoemd (SEA). Voor Lokaal Ideaal hebben wij verschillende campagnes opgezet om meer verkopen te genereren, van algemene campagnes tot aan specifieke campagnes voor de bakkers, slagers en bloemisten.

Social media beheer

Wij beheren de gehele social media van Lokaal Ideaal. Wij plannen alle social media berichten voor ze in op Instagram, Facebook en LinkedIn. Wij maken de content voor deze posts en plannen deze in, waardoor ook deze op de gewenste dag en tijd geplaatst worden.

Drukwerk & belettering

We hebben verschillende soorten drukwerk en belettering verzorgd voor Lokaal Ideaal. Denk hierbij aan flyers, folders, huis-aan-huis bladen en de belettering voor op de bakfietsen waar de bezorgers door de steden fietsen. In alle uitingen hebben wij natuurlijk de huisstijl naar voren gebracht!

Website

Ter ondersteuning van het platform hebben wij een informatieve website gerealiseerd. Deze website is ontwikkeld in WordPress en nagebouwd op basis van het ontwerp van het platform. De website wordt tevens gebruikt voor vacatures, nieuwsberichten, perskit en overige informatie.

Social media campagne

Meer paginavolgers, meer bereik, nieuw personeel en gewoon meer naamsbekendheid. Voor Lokaal Ideaal hebben wij meerdere social media campagnes opgezet voor verschillende doeleinden. Dankzij deze campagnes zijn de pagina’s gegroeid in aantallen, hebben wij bezorgers geworven en is de naam ‘Lokaal Ideaal’ bekender geworden in de steden waar Lokaal Ideaal actief is.

E-mailmarketing

Voor Lokaal Ideaal verzorgen wij de e-mailmarketing richting de winkeliers én consumenten. Wij stellen de maandelijkse nieuwsbrief zorgvuldig op en versturen deze naar de winkeliers en klanten.

Fotografie & videografie

Om de social media kanalen, website en campagnes te voorzien van goede content, verzorgen wij ook een groot gedeelte van het beeldmateriaal van Lokaal Ideaal. In samenspraak met Lokaal Ideaal verzorgen wij nieuwe foto’s van de winkeliers en de medewerkers die aan het werk zijn. Willen we een campagne iets unieker maken? Dan zorgen we voor een catchy video!

Bekijk het resultaat

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom laten we je graag zien wat we hebben gedaan!

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

$

Swipe om meer te zien

$

Swipe om meer te zien