Benieuwd waar jouw kansen liggen? Wij helpen je graag om succesvoller te worden!
$

Gratis proefwebsite

Ben jij benieuwd hoe jouw toekomstige website er uit kan zien. Vraag dan vrijblijvend een proefsite aan!

$

Gratis social media check

Ben jij benieuwd waar jouw social media nu staat en waar de kansen liggen? Vraag dan nu een gratis social media check aan!

$

Gratis SEO quickscan

Ben jij benieuwd waar jouw kansen liggen omtrent zoekmachine optimalisatie? Vraag dan nu een gratis SEO quickscan aan!

$

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een logo en huisstijl voor jouw bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in!

Persaldi

Jouw partner voor personeel en salaris!

Persaldi is opgericht door Rik Dekkers. Met 19 jaar ervaring als salaris- en personeelsadviseur in de accountancybranche heeft hij zijn ambitie om zelfstandig ondernemer te worden verwezenlijkt en zijn eigen onderneming opgericht. Met een frisse kijk op het verzorgen van salarisadministratie, de mogelijkheden en jarenlange kennis en ervaring is hij een persoonlijke en betrouwbare partner.

Vraag van de klant

“Ik heb een nieuw bedrijf opgestart en wil graag een nieuwe website / huisstijl, kunnen jullie mij helpen?”

Bedrijfsnaam &

Bij een nieuwe onderneming hoort natuurlijk ook een nieuwe bedrijfsnaam & logo, daar gingen wij graag mee aan de slag! Persaldi is de afkorting van Personeel, Salarisadministratie en Dienstverlening.

Voor het logo zijn frisse kleuren gebruikt welke mooi terugkomen in de huisstijl van Persaldi. Bekijk de video om te zien hoe het logo tot stand gekomen is!

Website

Na de eerste gesprekken met Rik, hebben wij ervoor gekozen om de nieuwe website te bouwen op basis van een template. Dit betekent dat www.persaldi.nl snel gebouwd is naar de wensen en behoeften van de klant!

Naast dat een template website snel gerealiseerd kan worden, is het financieel een stuk aantrekkelijker voor de wat kleinere bedrijven. De huisstijl die gemaakt is voor Persaldi zie je ook terug in de website; frisse kleuren en overzichtelijke webpagina’s. Ook hebben we een foto van Rik gebruikt, wel zo persoonlijk toch?

Drukwerk

Om meer naamsbekendheid te genereren voor Persaldi, zijn er in buurt folders verstuurd met daarin informatie over het bedrijf. Wij hebben het genoegen gehad deze te mogen ontwerpen in de frisse huisstijl van Persaldi.

Daarnaast zijn er ook visitekaartjes voor Rik gemaakt, net als een PowerPoint template welke hij kan gebruiken!

E-mailmarketing

Om de klanten van Persaldi te bereiken, sturen wij één keer per maand een e-mail met onder andere actualiteiten, blogs en ontwikkeling omtrent Persaldi. De e-mails maken en versturen wij in MailChimp.

Bekijk het resultaat

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom laten we je graag zien wat we hebben gedaan!

Samenwerken?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

$

Swipe om meer te zien

$

Swipe om meer te zien