Benieuwd waar jouw kansen liggen? Wij helpen je graag om succesvoller te worden!
$

Gratis proefwebsite

Ben jij benieuwd hoe jouw toekomstige website er uit kan zien. Vraag dan vrijblijvend een proefsite aan!

$

Gratis social media check

Ben jij benieuwd waar jouw social media nu staat en waar de kansen liggen? Vraag dan nu een gratis social media check aan!

$

Gratis SEO quickscan

Ben jij benieuwd waar jouw kansen liggen omtrent zoekmachine optimalisatie? Vraag dan nu een gratis SEO quickscan aan!

$

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een logo en huisstijl voor jouw bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in!

🚀 Jouw website hoog in de zoekresulaten?

Zoekmachine adverteren

Als je binnen Bing iets zoekt is de kans groot dat je bovenaan advertenties tegenkomt. Het adverteren op deze manier wordt ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Doordat Google een stuk groter is dan de andere zoekmachines gaat men er vanuit dat SEA het best uitgevoerd kan worden binnen Google. Toch moet je als ondernemer Bing zeker niet afschrijven als het gaat om adverteren. Deze zoekmachine wordt tegenwoordig steeds meer gebruikt door zowel Microsoft producten als bepaalde doelgroepen. Voor iedereen is het mogelijk om te adverteren via Bing maar niet iedereen weet hoe dit moet of doet dit op de juiste manier. Wij weten alles van zoekmachine adverteren en helpen je graag verder.

Waarom Bing advertenties?

Er zijn verschillende redenen waarom Bing advertenties interessant kunnen zijn. Om te bepalen of adverteren via Bing voor jou als ondernemer interessant is, kan je enkele factoren overwegen. Momenteel is de voornaamste reden voor het gebruik van Bing advertenties de lage concurrentie en daarmee lagere kosten ten opzichte van Google Ads. De oudere leeftijdsgroepen maken ook steeds vaker gebruik van Bing en de doorklikratio (CTR) ligt aanzienlijk hoger dan bij Google Ads.

 

 

Bing adverteren inzetten als:

N

Je organisch zoekverkeer uit Bing haalt en conversies opleveren

N

Google concurrentie te groot is

N

Google Ads loopt goed, maar je zit aan de top.

Zoek je hulp bij het maken van de juiste advertenties of wil je jouw campagne deze week nog online hebben staan? We helpen je graag

Verschillende soorten advertenties

Je kunt zoekmachine advertenties op verschillende manieren inzetten. Binnen het adverteren in Bing, heb je verschillende advertentiesoorten waar je uit kunt kiezen.

Welke van deze advertenties het beste werkt voor jouw bedrijf, hangt af van jouw doelen en wensen. Voor webshops is het bijvoorbeeld erg interessant om product advertenties in te zetten. Wil je aan de slag met de branding van jouw bedrijf of product? Dan kun je beter gebruik maken van display advertenties.

N

Bij SEA realiseer je resultaten op korte termijn.

N

Goed inzicht in je resultaten.

Zoek je hulp bij het maken van de juiste advertenties of wil je jouw campagne deze week nog online hebben staan? We helpen je graag

Tekstadvertenties

De interesse in tekstadvertenties wordt steeds groter. Aan de hand van Ad Extensions zijn tekstadvertenties verder uit te breiden. Hiermee kan meer informatie gegeven worden aan de potentiële klant. 

Display advertenties

Met display advertenties laat je banners zien op geselecteerde websites en apps. Zo is jouw doelgroep bereikbaar via andere websites.

Product advertenties

Product advertenties op Bing zijn vergelijkbaar met Google Shopping. In deze advertenties worden product afbeeldingen, beschrijvingen, naam van de verkoper en de prijs weergegeven. 

Wat wij nog meer doen

SEO – Zoekmachine optimalisatie

Je wilt zichtbaar zijn op de plekken waar je potentiële klanten zich bevinden. En één van die plekken is hoog binnen de zoekmachine. Maar hoe kom je hoger in de zoekmachine en zorg je ervoor dat je klanten jou weten te vinden? In tegenstelling tot SEA, is SEO goed voor de lange termijn!

E-mailmarketing

Stuur jij geen strategische e-mails en nieuwsbrieven? Dan loop je grote marketingkansen mis! Zonde, want het is juist een heel belangrijk medium! Zullen we samen een succesvolle e-mailcampagne opstellen?

☕️

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zoekmachine advertenties voor jouw bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in!

$

Gratis advies voor zoekmachine advertenties

$

Jouw toekomst uitstippelen

$

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie (of thee)

☕️

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zoekmachine advertenties voor jouw bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in!

$

Gratis advies voor zoekmachine advertenties

$

Jouw toekomst uitstippelen

$

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie (of thee)

FAQ

Veel gestelde vragen over zoekmachine advertenties

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Hoe werken zoekmachine advertenties?

Advertenties in Bing worden geplaatst vanuit het Microsoft Ads platform. De positie van de advertenties wordt onder meer bepaald aan de hand van biedingen. Hoe hoger jouw budget, hoe hoger de advertentie komt te staan. Daarnaast wordt er gekeken naar het aantal adverteerders, hoe minder adverteerders, hoe lager de kosten.

Waarom zou ik via Bing adverteren, Google Ads heeft toch een veel groter bereik?

Momenteel is de voornaamste reden voor het gebruik van Bing advertenties de lage concurrentie en daarmee lagere kosten ten opzichte van Google Ads. De oudere leeftijdsgroepen maken ook steeds vaker gebruik van Bing en de doorklikratio (CTR) ligt aanzienlijk hoger dan bij Google Ads. Veel voordelen dus!