0546-578888 info@oh-marketing.nl

Social media
marketing.

Jouw doelgroep zit al op social media. Jij ook? De gemiddelde Nederlander besteedt zo’n anderhalf uur per dag aan social media. Genoeg kansen voor jou om je doelgroep daar te bereiken. En dat moet ook jouw insteek zijn, niet omdat iedereen het doet, maar omdat het voor jou werkt. Het beheren van social media kanalen kan tijdrovend zijn, vooral als je geen ervaring hebt met de verschillende platvormen. Het beheren van de kanalen is echter meer dan alleen het plaatsen van berichten. Het gaat ook over service, sales en marketing.

Social media Alipne

Waarom social mediA.

Of je nu je naamsbekendheid wilt vergroten of een relatie wilt opbouwen met je klanten, social media is voor verschillende doelen in te zetten. Vaak ontbreekt het bedrijven aan een goede strategie om deze doelen te behalen. Wat is de doelstelling van jouw bedrijf? Kan social media daar aan bijdragen? Wij denken graag met je mee.

Social-OH-Verschillende-kanalen

Onze aanpak.

Ons doel voor jou is je aanwezigheid op social media vergroten en kwalitatief verkeer naar je website te leiden. Om dit te realiseren ontwikkelen we samen met jou een social media plan op maat. Ons plan biedt een volledige social media oplossing voor jouw bedrijf. Van organisch tot betaald, volledig toegepast op het kanaal dat past bij jouw doelgroep. Want wie is je doelgroep eigenlijk, waar zijn ze aanwezig en op welke manier willen ze aangesproken worden? Stop met het schieten met hagel en ga gericht je doelgroep bereiken.

11 tips om jouw social media
bereik te vergroten.

Wanneer je aan de slag gaat met social media marketing wil je natuurlijk ook dat jouw berichten worden gezien en gelezen. Het is belangrijk om een groot bereik te hebben, omdat je daarmee je naamsbekendheid en het aantal conversies vergroot. Wil je weten hoe je je bereik kan vergroten? Download onze whitepaper.er!

Download de gratis whitepaper en ga aan de slag!

Social media tips

Deze klanten gingen je voor.

Wij snappen dat je benieuwd bent naar wat wij kunnen. Daarom vind je
hieronder een greep uit ons werk.

Koedijk Mode

Alpine Centre Hengelo

Munsterhuis Autobedrijven

veelgestelde vragen.

Heb ik social media echt nodig?
Ja, je hebt social media nodig. Tenminste, als je wilt blijven groeien met je bedrijf en je niet wilt achterlopen ten opzichte van je concurrenten. Social media gebruiken is onderdeel geworden van het leven van de consument. En dit biedt kansen voor jou! Dus de keuze is aan jou, wil je daar zijn waar je doelgroep is, of wil je achterop raken?
Is social media wel iets voor mijn bedrijf?

Ja, social media kan relevant zijn voor elk bedrijf. Sommige social media platformen zijn relevanter dan andere, maar elk bedrijf kan rendement halen uit social media, mits er een goede strategie achter zit.

 

Welke social media kanalen moet ik inzetten?
Elk social media kanaal kent haar eigen doelgroep. Op Snapchat vind je vooral jongeren tussen de 12 en 24 jaar en LinkedIn is een zakelijk kanaal. Op welk kanaal jij zichtbaar moet zijn is dus afhankelijk van je doelgroep. Weet je niet precies wie je doelgroep is? Ook daar kunnen wij je bij helpen.
Hoe meet ik mijn succes?
Meten is weten. En dat geldt ook zeker voor je social media prestaties. De meeste social media kanalen hebben een eigen analytics programma waar je de belangrijkste statistieken, zoals bereik, klikken en reacties, in bij kan houden. Wanneer wij je helpen met je social media marketing stellen we doelen op. Aan de hand van de statistieken kunnen we monitoren of we deze doelen behalen en waar we eventueel moeten bijsturen.
Kan ik zelf mijn social media strategie opzetten of moet ik iemand inhuren?

Heb je zelf niet de tijd of de kennis om een goede social media strategie op te zetten? Dan moet je dit zeker uitbesteden. Alles valt of staat met een goede strategie, dit is de basis voor al je social media campagnes.
Wij bij OH Marketing & Strategie geloven dat je succes samen behaald. Dus wil je niet alles uitbesteden, dan werken we graag samen om jouw bedrijf te laten groeien. Wij kunnen de strategie opstellen en een content kalender maken en jij kan de berichten maken, inplannen en reageren op inkomende berichten. Zo zijn we samen succesvol.

Onze werkwijze.