0546-578888 info@oh-marketing.nl

TEMPLATE WEBSITE.

Met een template website van OH heb je voor jouw bedrijf een prachtig online visitekaartje. De website wordt gemaakt op basis van een template. Dit scheelt ontwikkelkosten, de technische basis staat namelijk al klaar. Wij maken het template in jouw huisstijl; passen de kleuren en lettertypes aan en plaatsen jouw logo. Uiteraard is je website mobiel vriendelijk.

Maar dat is niet het enige. Wij zetten 4 pagina’s voor je klaar zodat de website een goede basis heeft. Daarnaast zorgen wij voor meetbare formulieren en stellen Google Analytics voor je in. Zo is je website ook meteen klaar voor (online) marketing op het moment dat je daaraan toe bent.

Prijs.

Een template website is bij ons te verkrijgen vanaf €999,-.
Wil je weten wat je exact krijgt voor dat bedrag? Download dan onze template website prijslijst.

Werkwijze.

Eerst maken we kennis. We bespreken de mogelijkheden en kijken of een template website wel bij jouw bedrijf en jouw toekomstvisie past. Is dat het geval? Dan zetten we hetgeen we besproken hebben nog even helder op papier. Na je akkoord vragen we je een aantal zaken aan te leveren. Denk aan je logo, huisstijlkleuren en -lettertypes en verdere gegevens die we later voor livegang nodig hebben.

Wij zoeken een template voor je uit die past bij jouw bedrijf. We zetten vier pagina’s voor je klaar, zodat de basis van je site al staat en jij deze straks zelf kunt vullen.

Ook ontvang je van ons een linkje met een selectie beelden. Hieruit kies je maximaal vijf beelden, die wij vervolgens voor je aanschaffen en aan de achterkant van je website plaatsen zodat jij ze kunt gebruiken bij het vullen. Uiteraard kun je ook eigen foto’s gebruiken en extra foto’s toevoegen.

Wij installeren een SEO plug-in zodat je kan werken aan je vindbaarheid in Google, maken twee formulieren voor op je website en zorgen dat deze meetbaar zijn in zowel het CMS als in Google Analytics en we zorgen ervoor dat het CMS geüpdatet wordt zodat je website veilig is en blijft. Ook helpen we je bij het instellen van redirects zodat de URL’s van je huidige website worden doorverwezen naar je nieuwe website en je daarmee geen waarde verliest bij je online vindbaarheid. Geen idee wat we bedoelen? Geen nood, iedere stap wordt door ons begeleid en toegelicht!

Vullen van je website.

Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is je website vullen. Nadat wij de hele site hebben ingericht aan de achterkant, ontvang je van ons een instructie PDF zodat je zelf je website kunt vullen met jouw teksten en beelden. Heb je daar geen tijd voor? Dan doen wij dat toch voor je!

Je nieuwe website snel online.

Heb je je website gevuld? Dan zetten we je website online. Het hele traject, van begin tot eind, kan al binnen 7 werkdagen gerealiseerd zijn. Je kunt dus snel online met je template website.

Rapportage.

Als je website eenmaal online staat, begint het pas. Daarom ontvang je ieder kwartaal van ons een rapportage uit Google Analytics. Je ziet hierin precies hoe je website presteert, hoeveel bezoekers er op je website zijn geweest en hoeveel aanvragen je hebt gehad.

Anders nog iets?

Bovenstaande is de basis van je website. Wij kunnen uiteraard veel meer voor je doen. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van SEO teksten, het vullen van je site of je helpen met je vervolgmarketing. En heb je zelf nog geen domeinnaam of SSL-certificaat? Ook dat kunnen we voor je regelen. Zo heb je één aanspreekpunt voor al je websitevragen!

Wil je weten of een template website bij jouw bedrijf past?

Deze klanten gingen je voor.

Wij snappen dat je benieuwd bent naar wat wij kunnen. Daarom vind je
hieronder een greep uit onze opgeleverde websites.

Persaldi

Nieuwenhuis Makelaars

Munsterhuis Autobedrijven

Koedijk Mode