0546-578888 info@oh-marketing.nl

Vormgeving.

Wil je jouw ideeën visueel laten maken? Wij denken graag met je mee. Of je nu een logo wilt laten ontwerpen, een huisstijl uitgewerkt wilt hebben of een nieuwe website wilt. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van vormgeving en gaan dan ook graag voor je aan de slag.

Logo en huisstijl-ontwikkeling.

Wil je een bedrijf starten en zoek je een logo en een huisstijl? Of wil je je bestaande huisstijl laten opfrissen? Ook kunnen we andere huisstijl middelen voor je maken zoals bijvoorbeeld een folder, flyer, stickers, autobelettering of een website.

Grafische
vormgeving.

Of je nu een logo wilt laten ontwerpen, een website nodig hebt, een marketingcampagne wilt of een folder wilt laten ontwerpen. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van grafische vormgeving, zowel online als offline, en gaan dan ook graag voor je aan de slag.

DRUKWERK.

Wil je standaard drukwerk of iets speciaals? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je breed adviseren. Denk hierbij aan papiersoorten, toepassingen, maar ook aan afwerkingen zoals spotlak, een preeg, een stans of een aparte vouwwijze.

Belettering.

Heb je zelf een idee over belettering? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Dan is OH je ideale partner. Wij helpen je van begin tot eind. Wij geven advies, denken mee in het ontwerp en regelen de belettering.

Advies, ontwerp en realisatie.

Wij regelen alles voor je, compleet van A tot Z. Om te beginnen plannen we eerst een sessie in om samen met jou te kijken naar wat past bij jouw bedrijf. Welke stijl spreekt je aan? Welke kleuren horen daarbij? Past dit bij de doelgroep? Wij willen graag iets moois maken dat perfect aansluit bij jouw wensen en aanslaat bij je doelgroep.

vormgeving

Zowel online als offline.

Wij maken zowel online als offline ontwerpen. Daardoor kunnen we al jouw middelen goed op elkaar aan laten sluiten. Naast het ontwerp kunnen we ook het drukwerk of de belettering voor je verzorgen. En je website? Ook dat doen we! Kortom: het complete pakket bij ons onder één dak.

Waarom OH?

Wij zijn een team met meerdere personen en dus meerdere vakgebieden. Wil je bijvoorbeeld een website of brochure, dan kunnen wij het ontwerp voor je maken, maar kunnen ook de website bouwen en de teksten voor je schrijven. Zo ben je in één keer klaar en heb je één aanspreekpunt.

Vormgeving uitbesteden?

Neem contact met ons op om kennis te maken.