Benieuwd waar jouw kansen liggen? Wij helpen je graag om succesvoller te worden!
$

Gratis proefwebsite

Ben jij benieuwd hoe jouw toekomstige website er uit kan zien. Vraag dan vrijblijvend een proefsite aan!

$

Gratis social media check

Ben jij benieuwd waar jouw social media nu staat en waar de kansen liggen? Vraag dan nu een gratis social media check aan!

$

Gratis SEO quickscan

Ben jij benieuwd waar jouw kansen liggen omtrent zoekmachine optimalisatie? Vraag dan nu een gratis SEO quickscan aan!

$

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een logo en huisstijl voor jouw bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in!

🚀 Professioneel drukwerk in jouw huisstijl?

Drukwerk.

Je wilt iets achterlaten bij een klant; bijvoorbeeld een mooie map voor je offertes, of een flyer voor op een beurs. Of je hebt een nieuw logo en je wilt graag bijpassende visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Dit zijn allemaal soorten drukwerk die een andere papiersoort en een andere uitstraling kunnen hebben. Wil je iets neutraals uitstralen of een keer iets anders dan anders? We denken hierin graag met je mee en hebben partners die heel druk zijn met drukwerk.

Standaard en speciaal.

Wil je standaard drukwerk of iets speciaals? Of heb je een ontwerp nodig? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je breed adviseren op het gebied van drukwerk. Denk hierbij aan papiersoorten, toepassingen, maar ook aan afwerkingen zoals spotlak, een preeg, een stans of een aparte vouwwijze. Ook over druktechnieken kunnen we je van alles vertellen. Wanneer gebruik je bijvoorbeeld CMYK kleuren en wanneer PMS kleuren? Dit zijn allemaal keuzes die we graag met je bespreken.

Papier of digitaal.

Lees je zelf liever vanaf je computer of tablet, of heb je liever een papieren magazine in je handen? Veel mensen vinden het fijn om ‘iets in handen’ te hebben of mee te nemen, zodat ze het later nog even kunnen bekijken. Het is dan belangrijk dat je iets meegeeft wat ook de juiste uitstraling heeft. Dus niet een brochure van een luxe keuken op een dun A4 papier, maar juist een mooie luxe brochure met glanslak als afwerking op de foto’s.

☕️

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van drukwerk voor jouw bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in!

$

Gratis advies voor drukwerk

$

Jouw toekomst uitstippelen

$

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie (of thee)

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van drukwerk voor jouw bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in!

$

Gratis advies voor drukwerk

$

Jouw toekomst uitstippelen

$

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie (of thee)

FAQ

Veel gestelde vragen over drukwerk

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Welke oplage kan ik bestellen?

Je kunt drukwerk bestellen van 1 stuk tot duizenden, of meer als je dat nodig hebt. Hierin zit uiteraard prijsverschil. Wel hangt het minimale aantal af van jouw wensen, want bij sommige druktechnieken en afwerkingen zijn bijvoorbeeld alleen grotere oplages mogelijk. Als je aangeeft waar je naar op zoek bent, dan geven we je graag het beste advies!

Wat zijn de levertijden?

De levertijd is heel erg afhankelijk van het type drukwerk dat je wilt hebben. Een spoedje kan natuurlijk, maar dat is meestal wat duurder. Laat ons weten wat je wanneer nodig hebt en we doen er alles aan dat je het zo snel mogelijk ontvangt.

Drukken jullie zelf of besteden jullie het uit?

Wij drukken niet zelf maar hebben een netwerk van diverse drukkers. Iedere drukker heeft weer een ander specialisatie. Door ons netwerk weten we precies waar we met welk drukwerk het beste terecht kunnen en kunnen we je zo van de best mogelijke kwaliteit voorzien.

Ik wil graag iets aparts met mijn drukwerk, wat kan ik het beste doen?

Dit vinden we vaak de leukste klussen! Samen met jou bekijken we wat je voor aparts wilt en wat er bij je past. Onze drukwerkexpert en vormgever gaan vervolgens samen zitten om voor jou een gaaf idee te bedenken. Daag je ons uit?

Kunnen jullie ook in PMS kleuren drukken?

Jazeker, PMS of CMYK is allebei mogelijk. Wat het meest geschikt is voor jou hangt af van je huisstijl en de toepassing. Vraag ons gerust om advies.

Leveren jullie ook aan particulieren?

Nee, wij leveren alleen aan zakelijke klanten en doen alleen zakelijk drukwerk.