Skip to content Skip to footer

Nieuwe website.

Jouw website is uniek en straalt uit waar je bedrijf voor staat. Kortom, het online visitekaartje van je bedrijf! Dit wil je natuurlijk goed voor elkaar hebben. Wij zorgen voor een mooie website, een goede vindbaarheid in Google en andere zoekmachines, een goede opbouw én natuurlijk voor een mobielvriendelijke weergave. Én je website kan al binnen een maand live staan!

Jouw idee, onze ervaring

Het leukste aspect van het bouwen van een nieuwe website is de samenwerking tussen jou & OH! Een website moet er niet alleen goed uitzien, maar ook functioneel goed in elkaar zitten. We zijn benieuwd welke ideeën je zelf hebt en denken hier graag in mee. Zo komen we gezamenlijk tot het perfecte resultaat!

Goed doordacht

Een visueel mooie website is één ding, maar je wilt natuurlijk wel dat mensen ook op je site blijven. Bijvoorbeeld om een offerte aan te vragen, een product te kopen of om meer informatie te vinden over een bepaald onderwerp. Het is daarom belangrijk dat je nieuwe website goed is opgebouwd. Een bezoeker komt namelijk niet voor niets op jouw website. Het moet een logische oplossing of dienst bieden voor het probleem van de bezoeker.

Wees de bezoeker daarom een stapje voor. Hoe? Zorg dat jouw website logisch is opgebouwd. Wij denken graag met je mee in dit proces. Zo maken wij voordat wij de website zullen maken een wireframe. Dit is simpel gezegd de bouwtekening van je website. Verschuif de rode pijl hieronder maar eens!

Eindresultaat
Wireframe

“OH Marketing & Reclame biedt een compleet aanbod van diensten. Van websites bouwen tot ijskrabbers met bedrijfslogo’s. Je wordt als klant volledig ontlast door een zeer deskundig team zodat ik zelf tijd vrij houd voor mijn eigen werkzaamheden.”

Niels Raaben

Niels Raaben
Munsterhuis Autoverhuur

All-Round Marketeer - OH

Gratis websitescan

Heb je al een website en wil je weten hoe deze scoort? Vraag onze gratis websitescan aan en je ontvangt binnen 3 werkdagen een uitgebreid rapport met onze bevindingen.

FAQ

Denk je na over een nieuwe website? Dan kunnen we ons voorstellen dat je nog enkele vragen hebt. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor je onder elkaar gezet. Heb je een andere vraag over een nieuwe website? Neem dan gerust contact met ons op!

De kosten van een nieuwe website zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type website, de functionaliteiten, het ontwerp en de grootte van de website. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Je website kan binnen een maand live staan. Dit hangt natuurlijk wel af van de gemaakte afspraken en complexiteit van de website. Je ontvangt vooraf van ons een planning en hierin staat precies welke onderdelen we wanneer van je verwachten. 

Jazeker! Het is mogelijk om zelf teksten en afbeeldingen toe te voegen aan je nieuwe website. We geven je bij oplevering een training over het beheer van je website, zodat je zelf aan de slag kunt. Mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag!

Ja, we kunnen in de meeste gevallen je bestaande website vernieuwen of upgraden. We kunnen het ontwerp moderniseren, de functionaliteiten verbeteren en de website optimaliseren voor zoekmachines.

We bouwen onze websites altijd op een zoekmachine-vriendelijke manier. Ook bieden we zoekmachineoptimalisatie (SEO) aan om jouw website nog beter vindbaar te maken. 

JA! Uiteraard moet je jouw website wel blijven onderhouden en optimaliseren op het gebied van zoekmachine optimalisatie om de goede resultaten te kunnen blijven behouden. Je concurrenten zitten immers ook niet stil.