0546-578888 info@oh-marketing.nl

WEBSITE
LATEN MAKEN.

Een goede website is een must. Een website moet er niet alleen goed uitzien, maar moet functioneel ook goed in elkaar zitten. Bij OH Marketing & Strategie verzorgen wij alles voor je. Wij zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is in Google en andere zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat jouw website goed is opgebouwd en natuurlijk dat de website mobiel vriendelijk is.

Professionele website.

Een goede website is een must. Een website moet er niet alleen goed uitzien, maar moet functioneel ook goed in elkaar zitten. We zetten graag een aantal punten op een rijtje:

Gebruiksvriendelijk. Jouw website moet eenvoudig te gebruiken zijn. Je wilt natuurlijk niet een potentiële klant afhaakt, omdat jouw website tot irritaties leidt.
Doelgericht en winstgevend. Een bezoeker komt niet voor niets op jouw website. Jouw website moet een oplossing of dienst bieden voor het probleem van de bezoeker. Een goede website leidt tot meer conversies en levert dus meer geld op!
Goed vindbaar in Google. Wil jij dat klanten jouw website vinden? Dan moet je goed vindbaar zijn in Google. Door middel van SEO – de meest voordelige manier om bezoekers naar jouw website te krijgen – zullen klanten jouw website gemakkelijker vinden.
Betrouwbaar. Wees je klant een stap voor! Jouw website moet snel én duidelijk zijn. Jij bepaalt waar jouw klant heengaat op de website.
Mobiel vriendelijk. De telefoon is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Daarom is het belangrijk dat jouw website responsive is en optimaal presteert op elke telefoon. Van iPhone tot Samsung, elk device wordt nauwkeurig getest!

Van A tot Z.

Bij OH Marketing & Strategie verzorgen wij alles voor je. Wij zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is in Google en andere zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat jouw website goed is opgebouwd en natuurlijk dat de website mobiel vriendelijk is. Wij maken gebruik van WordPress.

Extra mogelijkheden

Naast het opleveren van websites, bieden wij ook extra mogelijkheden omtrent jouw website:

  • Koppeling met Google Analytics
  • Koppeling met social media accounts (LinkedIn, Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter)
  • Meertalige website
  • Live chat
  • Geautomatiseerde chat
  • Agendamodule
  • Service, support en hosting
  • SEO teksten
  • Beeldmateriaal
  • Vullen van de website

Onze pakketten.

Een goede website is een must. Een website moet er niet alleen goed uitzien, maar moet functioneel ook goed in elkaar zitten. We zetten graag een aantal punten op een rijtje

Een maatwerk website.

Bij jouw unieke positionering in de markt horen unieke doelen. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf of organisatie de doelgroep goede service kan verlenen. Hierbij horen natuurlijk op maat gemaakte functionaliteiten om dit servicelevel te kunnen behalen. Met een website op maat kan je zonder beperkingen jouw doelen behalen.

Het is belangrijk om je af te vragen of jullie doelen en functionaliteiten uniek zijn. De strategie die jouw organisatie hierin bepaalt staat altijd in lijn met de online strategie en de maatwerk website. Samen bepalen we hoe we jullie doelen omzetten naar krachtige online doelen.

Een template website.

Met een template website van OH heb je voor jouw bedrijf een prachtig online visitekaartje. De website wordt gemaakt op basis van een template. Dit scheelt ontwikkelkosten, de technische basis staat namelijk al klaar. Wij maken het template in jouw huisstijl; passen de kleuren en lettertypes aan en plaatsen jouw logo. Uiteraard is je website mobiel vriendelijk.

Maar dat is niet het enige. Wij zetten 4 pagina’s voor je klaar zodat de website een goede basis heeft. Daarnaast zorgen wij voor meetbare formulieren en stellen Google Analytics voor je in. Zo is je website ook meteen klaar voor (online) marketing op het moment dat je daaraan toe bent.

Deze klanten gingen je voor.

Wij snappen dat je benieuwd bent naar wat wij kunnen. Daarom vind je
hieronder een greep uit onze opgeleverde websites.

Alpine Centre Hengelo

Nieuwenhuis Makelaars

Munsterhuis Autobedrijven

Koedijk Mode