0546-578888 info@oh-marketing.nl
Ontwerp – Drukwerk – Campagnes

Vraag van de klant: “Wij willen onze naamsbekendheid vergroten op het industrieterrein waar we gevestigd zijn. Kunnen jullie ons helpen?”

 

Leer je buren kennen.

Sinds 1 juni 2019 is Wessels Schoonmaakdiensten gevestigd op het Bedrijvenpark Twente Noord aan de N36. Destijds is er geen opening geweest van het nieuwe kantoor, maar toch vond Wessels het nu tijd om kennis te maken met de bedrijven om hen heen. En daar hebben ze onze hulp voor ingeschakeld! 

Verschillende campagnes.

In eerste instantie was het idee om een éénmalige campagne op te zetten om op die manier kennis te maken met de bedrijven die ook op het Bedrijvenpark Twente Noord gevestigd zijn. Maar tijdens onze brainstormsessie kwamen er veel meer leuke ideeën op tafel waardoor we, samen met Wessels, hebben besloten om meerdere campagnes te gaan uitrollen gedurende het hele jaar. Te beginnen met een kennismakingscampagne zodat andere bedrijven op het Bedrijventerrein weten dat Wessels één van hun buren is. 

Zorg voor elkaar.

De eerste campagne die we hebben uitgerold staat in het teken van een eerste kennismaking en het nemen van maatregelen tegen COVID-19. De insteek van de campagne is dat we als buren goed voor elkaar moeten zorgen. En daarom hebben we een welkomstpakketje samengesteld met daarin desinfectiegel en een folder waarin staat wie Wessels is, wat zij doen en een link naar de speciaal ontwikkelde webpagina. 

Wordt vervolgd.

Dit is nog maar de eerste campagne die we hebben uitgerold voor Wessels. Gedurende het jaar volgen er nog meer. Ben je benieuwd welke vervolgacties we nog gaan uitrollen? Houd onze socials in de gaten en je bent als eerste op de hoogte!

Bekijk meer van ons werk.

Hieronder vind je een kleine greep van ons portfolio. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!