0546-578888 info@oh-marketing.nl
Webontwikkeling – Ontwerp – E-mailmarketing

Vraag van de klant: “Kunnen jullie voor de 21e editie van de Wiezoloop verschillende online en offline uitingen verzorgen?”

Trotse sponsor.

Met 21 voorgaande edities is de Wiezoloop uitgegroeid tot een landelijk bekend evenement met internationale deelnemers. Met verschillende afstanden, prijzen en sponsoren is het een populaire hardloopwedstrijd. Ook wij zijn al een aantal jaar trotse sponsor. Voor de 21e editie hebben wij de website van de Wiezoloop verzorgd, samen met al het drukwerk dat bij zo’n evenement komt kijken. Ook hebben wij e-mailmarketing ingezet voor dit evenement.

Logo en webontwikkeling

Voor de 2019 editie van de Wiezoloop hebben wij een een nieuw en fris logo ontworpen. Dit logo past goed bij de nieuwe website, die ook een frisse en sportieve uitstraling heeft. Het rustige ontwerp zorgt ervoor dat bezoekers van de website makkelijk kunnen vinden wat zij zoeken. Daarnaast wordt er extra aandacht gevestigd op het inschrijven. 

Ontwerp.

Natuurlijk hoort er ook drukwerk bij een sportevenement. Zo hebben wij niet alleen flyers, posters en banners ontworpen, maar ook spandoeken, t-shirts, startnummers en nog veel meer. Doordat alles door ons als één partij werd ontworpen, kon er een mooi passend geheel van worden gemaakt. De frisse kleuren blauw en geel komen vrijwel overal in terug, wat voor herkenbaarheid zorgt bij deelnemers (en toeschouwers) van de Wiezoloop.

Bekijk meer van ons werk.

Hieronder vind je een kleine greep van ons portfolio. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!