0546-578888 info@oh-marketing.nl
Ontwerp – Drukwerk – Content

Vraag van de klant: “Wij willen een spaaractie voor een vlag opzetten en hebben hier een ontwerp en drukwerk voor nodig. Kunnen jullie ons helpen?”

Vier de Vrijheid.

Vrijheid moet gevierd worden, want ooit waren we het kwijt. Dat is het motto wat bij de “Vier de Vrijheid” spaaractie van de Winkeliersvereniging Wierden hoort. De spaaractie is een ode aan de bevrijding van Wierden en omgeving in de tweede wereldoorlog. Aan ons vroeg de vereniging om de middelen voor deze spaaractie te bedenken en te verzorgen.

Iconische vlag.

De spaaractie draait om een “Vier de Vrijheid” vlag waar men voor kan sparen. Het doel van de vlag is dat deze straks bij alle huizen en winkels in Wierden (en omstreken) wappert. Wij hebben ervoor gekozen om iconische monumenten en gebeurtenissen in de vlag te verwerken, zoals de Kersttrein, het monument aan de Almelosestraat en het monument aan het Burgemeester van den Bergplein. Zo werd de vlag voor ieder die gemoeid is met de geschiedenis van Wierden en omgeving extra bijzonder.

Wil je weten waar de icoontjes voor staan? We leggen het je graag uit. Lees hier de uitleg!

Drukwerk.

Naast een vlag hebben wij ook de bijbehorende spaarkaarten, spaarstickers en posters ontworpen en laten drukken. Deze spaarkaarten, stickers en posters werden vervolgens verdeeld onder alle deelnemende winkels. Voor deze winkeliers hebben wij tevens een aantal social media posts opgesteld waarmee zij de spaaractie eenvoudig op hun social mediakanalen konden verspreiden.

Aandacht van de pers.

De spaaractie bleef niet onopgemerkt. Het regionale blad De Wiezer schreef er een artikel over en ook de Tubantia was geïnteresseerd in het verhaal van de vlag. Al met al een groot succes dus! We zijn erg trots op de vlag en hebben met veel plezier gewerkt aan deze opdracht.

Bekijk meer van ons werk.

Hieronder vind je een kleine greep van ons portfolio. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!