Skip to content Skip to footer

Social media.

Wil jij meer bezoekers op je website via jouw social media? Wil je meer naamsbekendheid online?

Heb jij geen tijd?

Het beheren van je socials kan tijdrovend zijn, vooral als je er eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt. Daarom helpen we je hier graag bij! Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent en doen wij de rest!

“OH is een klantvriendelijk, creatief en meedenkend bedrijf. Samen met OH hebben wij de socials van alle Munsterhuis accounts een boost gegeven. Mede door de creatieve berichten, maar ook door de foto– en videografie!”

Yordi van Ooijen
Verkoopadviseur
Munsterhuis Autobedrijven

Onze trots

FAQ

Wij hebben de meest gestelde vragen over social media even op een rijtje gezet. Staat jouw vraag hier niet tussen of ben je benieuwd wat social media voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Ja! Tenminste, als je wilt blijven groeien met je bedrijf en je niet wilt achterlopen ten opzichte van je concurrenten. Het gebruik van bijvoorbeeld Facebook en Instagram is onderdeel geworden van het leven van de consument. En dit biedt kansen voor jou! Dus de keuze is aan jou, wil je daar zijn waar je doelgroep is, of wil je achterop raken?

Elk kanaal kent haar eigen doelgroep. Op Snapchat vind je vooral jongeren tussen de 12 en 24 jaar en LinkedIn is een zakelijk kanaal. Op welk kanaal jij zichtbaar moet zijn is dus afhankelijk van je doelgroep. Weet je niet precies wie je doelgroep is? Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Heb je zelf niet de tijd of de kennis om een goede strategie op te zetten? Dan is het verstandig om jouw social media uit te besteden. Alles valt of staat met een goede strategie, dit is de basis voor al je campagnes.

Ja tuurlijk! Social media kan relevant zijn voor elk bedrijf. Sommige kanalen zijn relevanter dan andere, maar elk bedrijf kan rendement halen uit social media, mits er een goede strategie achter zit.

Vrijblijvend kennismaken?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Onder het genot van een heerlijk kopje koffie (of thee) stippelen we graag jouw toekomst uit. Plan vrijblijvend een afspraak in!