Benieuwd waar jouw kansen liggen? Wij helpen je graag om succesvoller te worden!
$

Gratis proefwebsite

Ben jij benieuwd hoe jouw toekomstige website er uit kan zien. Vraag dan vrijblijvend een proefsite aan!

$

Gratis social media check

Ben jij benieuwd waar jouw social media nu staat en waar de kansen liggen? Vraag dan nu een gratis social media check aan!

$

Gratis SEO quickscan

Ben jij benieuwd waar jouw kansen liggen omtrent zoekmachine optimalisatie? Vraag dan nu een gratis SEO quickscan aan!

$

Vrijblijvend adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een logo en huisstijl voor jouw bedrijf? Plan vrijblijvend een afspraak in!

🚀 Jouw social media naar een hoger niveau?

Social media uitbesteden.

Het beheren van social media kan tijdrovend zijn, vooral als je er eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt. Daarom helpen we je hier graag bij! Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent en doen wij de rest! Ben je benieuwd hoe jouw social media ervoor staat? Vul het formulier in en wij laten het je gratis weten!

Voor elk bedrijf hebben wij een interessant pakket samengesteld. Wil jij meer bezoekers op je website via jouw social media? Wil je meer naamsbekendheid online? Wij helpen je graag.

Social media

Samen succesvol op jouw socials.

Wil je meer aandacht rondom je bedrijf, werk of producten? Maar heb je zelf niet genoeg tijd om je social media kanalen te beheren en lukt het je maar niet om een professionele uitstraling te krijgen? Laat ons jouw social media kanalen beheren! Kwalitatieve berichten, renderende campagnes en een professionele uitstraling.

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is een makkelijke manier om jouw doelgroep te bereiken en ze in beweging te brengen.

Toch is het beheren van de social media kanalen erg tijdrovend en wordt er meestal niet uitgehaald wat erin zit. Het beheren gaat verder dan alleen berichten plaatsen. Het draait om het plaatsen van berichten op de juiste consistente manier, met goede teksten en een kwalitatieve uitstraling.

Social media uitbesteden bij OH! Dan ben je verzekerd van een professionele online uitstraling, met kwalitatieve berichten en de juiste online huisstijl.

Facebook

Denk je aan social media? Dan denk je aan Facebook. Niet gek, want deze gigant is nog steeds een van de grootste spelers. Wij helpen je om op te vallen tussen de massa.

Instagram

Jong, hip en visueel. Dat zijn de drie woorden waarmee Instagram zich het beste laat omschrijven. Passen jouw bedrijf en doelgroep precies in dit plaatje?

LinkedIn

De zakelijke markt verover je op LinkedIn. LinkedIn is een sterk kanaal om vacatures te delen, mensen op de hoogte te brengen van zakelijke successen of om jouw doelgroep te bereiken.

Eye catching content!

Social media in jouw huisstijl.

Naast het beheren van jouw social media kanalen, zorgen wij ook voor de uitstraling van de posts. Wij zorgen ervoor dat jouw posts volledig in jouw huisstijl opgemaakt zijn. Heb je nog geen social media posts in jouw huisstijl? Wij denken graag met je mee op samen tot een mooi en strak ontwerp te komen.

Wat wij nog meer doen

Social media adverteren

Het beheren van social media kan tijdrovend zijn, vooral als je er eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt. Jij kan blijven doen waar je goed in bent, dan doen wij de rest!

Foto's voor jouw social media

Professionele foto’s zijn onmisbaar om succesvol te zijn op social media. Van bedrijfsfoto’s tot productfotografie. Wij voorzien jou van alle soorten fotografie!

Video's voor jouw social media

Jouw doelgroep heeft behoefte aan meer dan alleen ‘foto’s’. Het creëren van visuele content. Van korte video’s van jouw bedrijf tot video’s van supercars!

Helemaal gratis 😉

Gratis social media check?

Ben jij benieuwd waar jouw social media nu staat en waar de kansen liggen? Vraag dan nu een gratis social media check aan!

$

Binnen 1 dag in je mailbox

$

Helemaal gratis

$

Voor Facebook, Instagram & LinkedIn

12 + 7 =

Helemaal gratis 😉

Gratis social media check?

Ben jij benieuwd waar jouw social media nu staat en waar de kansen liggen? Vraag dan nu een gratis social media check aan!

$

Binnen 1 dag in je mailbox

$

Helemaal gratis

$

Voor Facebook, Instagram & LinkedIn

4 + 3 =

FAQ

Veel gestelde vragen over social media

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Heb ik social media echt nodig?
Ja, je hebt social media nodig. Tenminste, als je wilt blijven groeien met je bedrijf en je niet wilt achterlopen ten opzichte van je concurrenten. Social media gebruiken is onderdeel geworden van het leven van de consument. En dit biedt kansen voor jou! Dus de keuze is aan jou, wil je daar zijn waar je doelgroep is, of wil je achterop raken?
Welke social media kanalen moet ik inzetten?
Elk social media kanaal kent haar eigen doelgroep. Op Snapchat vind je vooral jongeren tussen de 12 en 24 jaar en LinkedIn is een zakelijk kanaal. Op welk kanaal jij zichtbaar moet zijn is dus afhankelijk van je doelgroep. Weet je niet precies wie je doelgroep is? Ook daar kunnen wij je bij helpen.
Waarom zou ik social media uitbesteden?
Heb je zelf niet de tijd of de kennis om een goede social media strategie op te zetten? Dan is het verstandig om jouw social media uit te besteden. Alles valt of staat met een goede strategie, dit is de basis voor al je social media campagnes.
Is social media wel iets voor mij of mijn bedrijf?
Ja tuurlijk! Social media kan relevant zijn voor elk bedrijf. Sommige social media platformen zijn relevanter dan andere, maar elk bedrijf kan rendement halen uit social media, mits er een goede strategie achter zit.
Hoe kan ik zien of het mij iets oplevert?
Meten is weten. En dat geldt ook zeker voor je social media prestaties. De meeste social media kanalen hebben een eigen analytics programma waar je de belangrijkste statistieken, zoals bereik, klikken en reacties, in bij kan houden. Wanneer wij je helpen met je social media marketing stellen we doelen op. Aan de hand van de statistieken kunnen we monitoren of we deze doelen behalen en waar we eventueel moeten bijsturen.