Skip to content Skip to footer

Alpine Centre Hengelo

Het Alpine Centre in Hengelo is een van de twee exclusieve Alpine verkooppunten in Nederland. In de showroom aan de Goudstraat 31 – 49 in Hengelo zijn verschillende Alpine modellen te bewonderen, waaronder de Alpine A110 Pure, de A110S en de A110 Légende.

Verkopen: +30%
Brochure aanvragen: +150%

Foto- en videografie

Om de social media kanalen, website en campagnes te voorzien van goede content, verzorgen wij ook een groot gedeelte van het beeldmateriaal. We maken geregeld nieuwe foto’s van de modellen die Alpine in hun showroom heeft staan. Willen we een model extra in het zonnetje zetten? Dan gaan we op pad met onze camera en drone om een vette video te schieten!

Website

Bij een complete look hoort natuurlijk ook een website. Daarom zijn wij aan de slag gegaan om de perfecte website te ontwikkelen die compleet binnen de nieuwe huisstijl past. De vernieuwde website van Alpine Centre Hengelo hebben wij gemaakt in Hubspot.

E-mailmarketing

Ook verzorgen wij de e-mailmarketing van Alpine Centre Hengelo. Wij stellen de mailings op en versturen deze naar hun klanten. Net als bij de website maken wij hierbij gebruikt van Hubspot. We maken diverse soorten e-mails: nieuwsbrieven, brochure aanvragen, event uitnodigingen en meer.

Social media

We verzorgen en onderhouden alle social media kanalen. Naast het plaatsen van alle social media berichten, richten we ook campagnes in om meer brochure en proefrit aanvragen te genereren.

Google en social ads

Voor Alpine Centre Hengelo hebben we ook Google Ads campagnes opgezet. Hierdoor komen mensen die specifiek zoeken naar een Alpine terecht op de website van Alpine Centre Hengelo. Zo bereiken we mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een Alpine.

Fotografie Alpine Centre Hengelo

Drukwerk & belettering

We hebben verschillende soorten drukwerk en belettering verzorgd. Bijvoorbeeld voor de comeback van Alpine en de campagne rondom de proefritten van Alpine. Zo hebben wij onder andere flyers, roll-up banners, vlaggen en visitekaartjes ontworpen. Ook hebben wij autobelettering verzorgd. Op deze manier hebben wij Alpine Centre Hengelo een complete look & feel gegeven die het merk Alpine eer aan doet.

Maak kennis met Alpine