Skip to content Skip to footer

Engberink Technische Installaties

Engberink biedt het complete plaatje aan op het gebied van werktuigbouwkundige installaties en werken graag aan complexe technische installaties. Op 8 juni 1962 startte Jan Engberink aan de Bornerbroeksestraat 126 in Almelo met Verwarmingsbedrijf J. Engberink. 60 jaar later was het tijd voor een feestje en aan ons de vraag of wij Engberink hierbij konden helpen. Maar natuurlijk! 🥳

Feestelijke restyle

We zijn begonnen met een restyle van het logo, om zo het 60 jarig jubileum onder de aandacht te brengen. Het vernieuwde logo is een uitbreiding op het ‘huidige’ logo van Engberink en dus direct herkenbaar. De restyle is toegepast op diverse uitingen van Engberink, waaronder de bussen, online uitingen op social media en doeken voor aan het pand.

60 jaar Engberink Technische Installaties

Bijna tijd voor het feest

Marketingplan opgesteld, restyle van het logo en diverse off- en online uitingen zijn geregeld. Tijd om de klanten, relaties en medewerkers warm te maken voor het jubileumfeest.

We hebben het jubileumfeest op verschillende manieren onder de aandacht gebracht. Op alle social media kanalen van Engberink hebben we diverse berichten gewijd aan het 60 jarig jubileum.

Social media Engberink Technische Installaties

It’s party time! 🍾

Zaterdag 11 juni was het zover; FEEST! Na weken teasen, warm maken en voorbereiding werd het 60 jarig jublieum groots gevierd. Van Verwarmingsbedrijf J. Engberink naar Engberink Technische Installaties. Op nog vele jaren!

👀 Psst… Om het jubileum nóg leuker te maken, hebben wij voor Engberink een nieuwe website mogen realiseren. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de case hier!

60 jarig jubileum!