Skip to content Skip to footer

Nieuwe huisstijl en website Inspiration Builders

Ons motto is ‘groeien met OH’. Dit geldt niet alleen voor ons, maar natuurlijk ook voor onze klanten. Eén van deze klanten is Inspiration Builders (IB). Een organisatieadviesbureau die bedrijven helpt om medewerkers te ontwikkelen en zo dus bouwt aan een betere toekomst.

Toen Inspiration Builders ons vroeg om een nieuwe website voor hen neer te zetten, zijn we dan ook vol enthousiasme van start gegaan! Maar niet alleen met de website, ook mochten we de huisstijl een nieuw uiterlijk geven.

Mijn huisstijl past niet meer bij de huidige kwaliteit van mijn bedrijf, ik wil dat mensen mij gelijk herkennen aan mijn logo.

Ard Heuten

Ard Heuten

Directeur / eigenaar

Huisstijl

Het logo mocht aangepast worden van het gehele woord Inspiration Builders naar de afkorting IB. We zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben de i als mens terug laten komen in het logo, om zo de persoonlijke aanpak van IB te laten zien. De kleuren zijn warm en zakelijk, al moest Ard hier wel eerst van overtuigd worden 😉

De huisstijl is compleet gemaakt met een visitekaartje, briefpapier sjabloon, e-mailhandtekening en headers en afbeeldingen voor social media.

Website

Ook hebben we een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld voor IB. Alle onderdelen hebben een duidelijk en logische plek gekregen, illustraties en afbeeldingen zijn gemaakt en we hebben teksten geschreven. De website is geheel door ons gevuld en uiteindelijk opgeleverd aan IB.

We zijn erg trots op het resultaat! Wil je de website bekijken? Klik hier

Bouwen aan je bedrijf door het ontwikkelen van medewerkers.

Nieuwe huisstijl en website Inspiration Builders - OH Marketing & Reclame