Skip to content Skip to footer

Koedijk Mode

Koedijk Mode is al meer dan 90 jaar een begrip in Rijssen en omgeving. Met hun brede collectie van verschillende hoogstaande kledingmerken bieden ze voor elke man passende kleding. Letterlijk, want ze verkopen ook kleding op maat zoals overhemden en complete maatpakken.

Kunnen jullie onze huisstijl en marketing onder handen nemen? Van direct mailing en social media tot de website en e-mailmarketing.

Lucien Brinks

Lucien Brinks

Directeur / eigenaar

Social media

Wij beheren de gehele social media van Koedijk Mode. Na het maken van de berichten plannen we de berichten in op Instagram, Facebook en LinkedIn. Wij maken de content voor deze posts en plannen deze in via Hootsuite, waardoor ook deze op de gewenste dag en tijd geplaatst worden. Naast het plaatsen van social media berichten, hebben we ook enkele campagnes opgezet. Het resultaat? Meer aanvragen voor trouwpakken op maat en winkelbezoeken!

Fotografie Koedijk Mode

Foto- en videografie

Voor Koedijk Mode hebben we sinds de samenwerking een aantal mooie foto’s en video’s gemaakt die laten zien waar Koedijk voor staat; eerlijk advies en kennis van zaken! Koedijk Mode is namelijk een echte speciaalzaak voor herenmode.

De foto’s en video’s zijn zowel bij Koedijk Mode, als op externe locaties gemaakt. Het beeldmateriaal wordt gebruikt voor meerdere doeleinden: social media, advertenties op Google, Facebook en Instagram, e-mails, brochures, de website en meer.

Direct Mailing

Voor het 90 jarig bestaan werd ons onder andere gevraagd een aangepast logo en een Direct Mail (DM) te ontwerpen. Natuurlijk zijn we hier gelijk mee aan de slag gegaan. Om het 90 jarig jubileum te vieren, hebben wij het logo van Koedijk Mode zodanig aangepast dat het duidelijk is dat het kledingbedrijf al sinds 1928 bestaat.

Daarnaast hebben we de Direct Mail in een nieuw jasje gestoken. We zijn overgestapt naar een drieluik met uitneembare bonnen. De eerste Direct Mail werd een openingsmailing in het teken van het 90 jarig bestaan. Via deze mailing konden klanten meedoen met een grote winactie, waarbij maar liefst 90 winnaars in de prijzen vielen! Ook werden diverse acties gepromoot in de Direct Mail.

Speciaal voor toekomstige bruidegoms hebben we een inspiratie lookbook samengesteld. Benieuwd naar het lookbook? Vraag hier het lookbook aan op de website van Koedijk Mode. Naast het trouwpak lookbook, stellen we ook elk seizoen een lookbook op met de nieuwste collectie!

Lookbook en brochure Koedijk Mode

Bedankt dat jullie snel konden inspelen op de nieuwe coronamaatregelen en -adviezen. Super!

Tijdens de corona lockdown was fysiek winkelen een lange tijd niet toegestaan. Voor een winkel als Koedijk Mode was dit een zeer lastige tijd. Toen winkelen op afspraak mogelijk was, hebben we snel geschakeld. Voor Koedijk Mode hebben we een landingspagina online gezet met een reserveringmodule waar klanten een tijdslot konden reserveren. Om dit onder de aandacht te brengen bij de klanten van Koedijk, hebben we een video gemaakt waar we deze mogelijkheid hebben uitgelicht.

E-mailmarketing

Voor Koedijk Mode versturen wij ook regelmatig EDM’s (Electronic Direct Mail) met onder andere nieuws en acties. Met de input van Koedijk Mode gaan wij elke keer weer aan de slag om een mooie mailing te maken. Deze plannen wij vervolgens in op de gewenste datum en tijdstip!

Website

Ook kregen we de vraag om de website te vernieuwen. De website moest overzichtelijk, modern en sfeervol zijn. Met deze drie kernwaarden zijn we aan de slag gegaan.

Foto’s staan nu centraal geplaatst op de website. Klanten krijgen zo een goede indruk van de producten die Koedijk Mode aanbiedt in de winkel. Ieder seizoen worden Lucien (eigenaar) en Richard (verkoop) gefotografeerd in de diverse outfits.

Hierdoor worden nieuwe collecties op een frisse, persoonlijke manier getoond aan de klanten. De website werken wij regelmatig bij.

Al meer dan 90 jaar een begrip in Rijssen en omgeving

KlantKoedijk ModeShare