Skip to content Skip to footer

Military Boekelo Enschede x Munsterhuis Exclusief

Munsterhuis en The Military zijn al jaren aan elkaar verbonden. Geen wonder, want de paardenkrachten die de Land Rovers van Munsterhuis Exclusief in zich hebben, lenen zich uitstekend voor het trekken van paardentrailers.

Kunnen jullie ons in het zadel helpen in de aanloop naar de Military qua organisatie en qua uitstraling?

Hein Kuipers

Hein Kuipers

After Sales Manager

Organisatie & planning

We nemen graag de teugels in handen en hebben samen met de projectgroep diverse besprekingen gehad. Eerst over de invulling, later over de planning en de verdere gang van zaken. Het gehele event, van het voortraject tot en met de evaluatie na afloop, werd door OH begeleid. Diverse hindernissen zijn genomen om samen tot een mooi event te komen.

Geen halve man en een paardenkop

Om te zorgen dat er geen halve man en een paardenkop op het event kwam, hebben we een uitnodigingstraject verzorgt. We hebben dit gedaan door middel van e-mailings en een landingspagina met aanmeldformulier.

Het paradepaardje

Het paradepaardje bij de tent was het doek van 6 x 4 meter met daarop de visual van de New Range Rover Sport. De New Range Rover Sport is vanaf half november in de showroom te zien en werd op deze manier gepresenteerd aan de gasten.

Fotografie & videografie

Tijdens het event heb je altijd luxepaarden en werkpaarden. We hebben de fotografie en videografie verzorgt op die dag zodat iedereen nog eens terug kan kijken na afloop. Want niet iedereen had honger als een paard, maar ook dorst…

Overig

Ook aan andere middelen is gedacht, bijvoorbeeld autobelettering, een blokkentoren in de tent, bierviltjes van de New Range Rover Sport, doeken om aan de bouwhekken te hangen, spandoeken voor in en aan de tent en beachflags voor buiten. En een dag na afloop is een e-mailnieuwsbrief met daarin de foto’s gestuurd aan de genodigden.

In galop naar de Military!

Military Boekelo Enschede x Munsterhuis Exclusief - OH Marketing & Reclame