Skip to content Skip to footer

Persaldi

Persaldi is opgericht door Rik Dekkers. Met 19 jaar ervaring als salaris- en personeelsadviseur in de accountancybranche heeft hij zijn ambitie om zelfstandig ondernemer te worden verwezenlijkt en zijn eigen onderneming opgericht. Met een frisse kijk op het verzorgen van salarisadministratie, de mogelijkheden en jarenlange kennis en ervaring is hij een persoonlijke en betrouwbare partner.

Ik heb een nieuw bedrijf opgestart en wil graag een nieuwe website en huisstijl, kunnen jullie mij helpen?

Rik Dekkers

Rik Dekkers

Directeur / eigenaar

Bedrijfsnaam- & logo

Bij een nieuwe onderneming hoort natuurlijk ook een nieuwe bedrijfsnaam & logo, daar gingen wij graag mee aan de slag! Persaldi is de afkorting van Personeel, Salarisadministratie en Dienstverlening. Voor het logo zijn frisse kleuren gebruikt welke mooi terugkomen in de huisstijl van Persaldi.

Drukwerk

Om meer naamsbekendheid te genereren voor Persaldi, zijn er in buurt folders verstuurd met daarin informatie over het bedrijf. Wij hebben het genoegen gehad deze te mogen ontwerpen in de frisse huisstijl van Persaldi. Daarnaast zijn er ook visitekaartjes voor Rik gemaakt, net als een PowerPoint template welke hij kan gebruiken!

Fotografie

Om de website, e-mails en campagnes te voorzien van goede content, verzorgen wij samen met onze partner JTmedia een groot gedeelte van het beeldmateriaal van Persaldi. We maken geregeld nieuwe foto’s van de het kantoor in Almelo, Rik en zijn collega’s en van promotiemateriaal van Persaldi.

Website

Na de eerste gesprekken met Rik, hebben wij ervoor gekozen om de nieuwe website te bouwen op basis van een template. Dit betekent dat www.persaldi.nl snel gebouwd is naar de wensen en behoeften van de klant!

Naast dat een template website snel gerealiseerd kan worden, is het financieel een stuk aantrekkelijker voor de wat kleinere bedrijven. De huisstijl die gemaakt is zie je ook terug in de website; frisse kleuren en overzichtelijke webpagina’s. Ook hebben we een foto’s van Rik en zijn collega’s gebruikt, wel zo persoonlijk toch?

E-mailmarketing

Om de klanten van Persaldi te bereiken, sturen wij één keer per maand een e-mail met onder andere actualiteiten, blogs en ontwikkelingen. De e-mails maken en versturen wij in MailChimp.

Benieuwd naar de diensten van Persaldi?

Salarisadministratie | Personeels- en salarisadvies | HR

Jouw partner voor personeel en salaris

KlantPersaldiShare
Persaldi - OH Marketing & Reclame