Skip to content Skip to footer

Sterk Langs De Lijn

Sterk Langs De Lijn bestond op 7 juli 25 jaar, en dat is iets om te vieren! Ze vroegen ons om voor hen een jubileumlogo en een social media campagne gedurende de jubileummaand te maken. En dat feest vieren we natuurlijk graag met Sterk Langs De Lijn mee!

Logo sterk langs de lijn

Jubileumlogo

Het bestaande logo van Sterk Langs De Lijn is bij velen in de regio bekend. Voor hun 25-jarig jubileum hebben we een subtiele toevoeging gemaakt om dit heuglijke feit te benadrukken. Het resultaat? Een fris logo dat trots hun kwart eeuw in de branche toont.

Knipsel sterk langs de lijn

Social media campagne

Sterk Langs De Lijn kwam met een grote map met allerlei knipsels bij ons. Uit die knipsels hebben we de leukste feitjes gehaald. We hebben een contentkalender voor hen opgesteld, zodat het duidelijk was op welke dag wat geplaatst zou worden. Vervolgens hebben we alle teksten geschreven en de beelden erbij gemaakt.

Gedurende de hele jubileummaand hebben we elke dag een nieuwe post gedeeld op Facebook en Instagram. Van interessante wist-je-datjes tot posts over jubileumaanbiedingen, we hebben het allemaal verzorgd.

Social media campagne sterk langs de lijn 25 jaar

Sterk staaltje!

De campagne is door veel (met name) Wierdenaren gezien en het bereik op Facebook en Instagram lag deze maand ruim 60% hoger dan de periode daarvoor. Ook heeft het Sterk Langs De Lijn veel nieuwe volgers gebracht en meer dan 2.000 interacties (reacties, vind-ik-leuks, opmerkingen en deelacties). We zijn er trots op dat we dit jubileum samen met Sterk Langs De Lijn hebben kunnen vieren.

Heb je ook iets te vieren? Of wil je een bepaalde periode iets onder de aandacht brengen? Laat het ons weten! Bij OH Marketing en Reclame vieren we jouw succes graag met je mee. Klik gerust op het bolletje rechtsonder deze pagina!

Een sterke campagne voor 25 jaar Sterk!

Sterk Langs De Lijn - OH Marketing & Reclame