Skip to content Skip to footer

Restyling logo en huisstijl Weghorst Makelaardij

Logo restyling

Weghorst Makelaardij kwam bij ons met de vraag of we een mooie brochure voor hen wilden maken. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Tijdens het ontwikkelen van de lay-out, kregen we het idee om pro-actief het logo een opfrisbeurt te geven.

Het logo van Weghorst is erg vertrouwd en herkenbaar door de gele wolken, dat kunnen we natuurlijk niet zomaar wijzigen. We hebben het logo wat meer gestileerd en de naam Weghorst prominenter in beeld gezet. De wolk bleef natuurlijk, maar wel wat frisser en meer van deze tijd. Het resultaat mag er zijn en viel ook erg in de smaak. We hebben die stijl meteen doorgetrokken naar Weghorst Architectuur en Weghorst Ideaal wonen.

Wij willen graag een mooie frisse brochure die echt laat zien wie wij zijn.

Olaf weghorst

Olaf weghorst

Directeur / eigenaar

Huisstijl middelen

Een nieuw logo moet natuurlijk wel doorgevoerd worden op alle bestaande uitingen. Dit hoeft niet in één keer, maar dat kan wel. We hebben diverse ontwerpen voor verschillende middelen gemaakt en de eerste huisstijldragers zijn al te zien als je door Wierden rijdt. Ook de pandbelettering is al aangepast.

Social media en narrowcasting

Ook hebben we Canva templates gemaakt voor social media. Zo kan Weghorst zelf makkelijk beelden maken én blijven ze in de juiste stijl. Tevens hebben we een stramien gemaakt voor de weergave van de woningen op de beeldschermen (narrowcasting). Alle uitingen hebben heeft op deze manier een frisse, nieuwe uitstraling en het is weer helemaal van deze tijd.

Het vervolg

We zijn er erg trots op dat we al zoveel mooie middelen voor Weghorst Makelaardij hebben mogen maken! De gevraagde brochure komt natuurlijk ook nog. Hier zijn we momenteel druk mee bezig. Ook hebben we nog veel andere leuke ideeën voor Weghorst Makelaardij.

Wil jij ook een logo restyling?

Is jouw logo ook verouderd en overweeg je een restyling? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee! Ook voor een nieuw logo kun je natuurlijk bij ons terecht.

Een begrip in Wierden, Almelo en omgeving.